Cum sa ai sprancene perfecte

Dacă ar fi sa tinem cont de zicala ca ochii sunt oglinda sufletului, atunci, sprancenele ar putea fi considerate „rama ce o incadreaza“. Sprancenele puternice iti echilibreaza chipul, oferindu-i simetrie si un aspect ingrijit.

Sprancenele bine definite iti pot schimba radical look-ul. Important este sa stii cum sa le pensezi corect, astfel încat forma lor sa fie in concordanta cu fizionomia ta. In caz contrat sprancenele pot sa iti schimbe si de data asta fizionamia ,doar ca in rau.Cred ca stiti si voi pozele ce circulau odata cu fetele alea ce aveau sprancene oribile..gen nike, foarte ascutite,sau subtiri. Acestea ne pun in valoare feminitatea. Sprancenele groase, puternice, dar frumos pensate, pot fi contorizate la „armele“ de seductie. Asa ca, lasa-le putin sa creasca  a trecut de mult moda cu sprancene subtiri.
Eu una ma pensez singura dar cand mi-e lene mai apelez si la cosmeticeana.
Foloseste o penseta buna –  una curata si cu picioare fine. Daca este prea boanta sau mare, procesul va dura mai mult si va cauza durere. Trebuie sa te concentrezi asupra fiecarui fir de par si sa smulgi usor.
Cauta directia de crestere a sprancenelor – in cele mai multe cazuri, parul creste catre linia parului.  Trebuie sa pensezi in directia de crestere a parului.
Daca sprancenele tale sunt arcuite in mod natural, tot ce trebuie sa faci este sa le accentuezi forma. In cazul în care sprancenele sunt aproape drepte, le poti oferi prin pensare o forma usor arcuita , nu vreo sageata sau vre-un semn nike :))


Pentru a decide unde vei realiza arcuirea, plaseaza o rigla/creion  in dreptul nasului, iar apoi un alt obiect drept, precum un creion dermatograf, care să "taie" pe diagonala pupila. Locul de intersecţie al creionului cu spranceana va fi cel mai înalt punct al arcului.
Cu ajutorul unui pieptene de sprancene, perie firele mai lungi si pe cele rebele de sus în jos (urmand directia cresterii firelor de par)  apoi tunde-le cu o forfecuta speciala.

Etichete: