Cum poti purta rochii de vara toamna sau iarna ?

Ce daca  e iarna? Daca e frig si ninge nu trebuie neaparat sa strangem hainele subtiri si mai ales rochitele .Se poate foarte bine si frumos sa se adopte un stil flower power sau colorat chiar si iarna.Ce daca rochia e subtitica  cea mai simpla metoda a adapta o rochie subtire la vremea rece de afara este sa o asociezi cu unele elemente obligatorii, precum dresul gros, mat, cardigan sau geaca de piele sau denim. Obtii astfel un look perfect pentru toamna sau iarna.

Poti folosi atat rochiile scurte, cat si pe cele lungi si vaporoase,care merg foarte bine asociate cu geaca de piele si bocanci.
 Esarfele voluminoase, tricotate, iti accesorizeaza perfect tinutele in care incluzi rochiile de vara si iti tin de cald.Eu mi-am marit considerabil numarul de esarfe in ultimul timp.Diferite modele ,dimensiuni si materiale .
Pentru un look casual si relaxat, tenisii pot fi de asemenea asociati cu succes cu rochiile tale de vara, doar ca tenisii nu pot fi inca incaltati, pe timp de toamna se potrivesc perfect .

Nu ma credeti pe cuvant , atunci va las cateva exemple , asa va v-a fi mult mai usor sa va inspirati.











E ce ziceti?Va scoateti rochitele la plimbare ?

Etichete: