Comunitatea fotografilor

Pixl.ro este un portal cu acces liber, fiind definitivat ca un spatiu online in care utilizatorii au drepturl de a posta fotografii proprii in functie de privilegiile acordate de administratori.
In aceasta comunitate foto se poate inscrie orice persoana pasionata de fotografie, care vrea sa-si promoveze munca, si cu dorinta de comunicare cu ceilalti pasionati de aceasta activitate.
In acest blog fotografie aveti sansa sa invatati cum se face o poza,se pot urmarii pas cu pas tutoriale .Pentru pasionatii de fotografie si video  aceasta comunitate si acest site este o oportunitate  de a-si perfectiona cunostintele .

Spre exemplu  pe site sunt exemplificate si 5 sfaturi despre cum sa ai folografii reusite.Clar ,atunci cand iti faci o fotografie vrei sa fie clara sau fie luminoasa si cel mai important e sa ai un fundal frumos .
Degeaba ai iesit bine in poza si vrei sa te mandresti cu ea pe facebook daca in spatele tau e un caine care face caca :)) un prieten se iti pune coarne sau mai stiu eu ce gard darapanat .
O lumina frumoasa va da cea mai frumoasa poza. Nu exista poze fara lumina si nu exista niste poze frumoase fara o lumina frumoasa. Deci trebuie sa tii cont mereu de faptul ca o lumina buna, frumoasa, este cea care te va ajuta sa faci cele mai frumoase poze. In exterior si cu o lumina naturala trebuie sa favorizezi pozele facute dimineata sau la sfarstiul zilei. Aceste momente vin intr-adevar cu o lumina extraordinara care va pune in valoare orice tip de subiect.
Regula treimii si compozitia pozelor tale. Trebuie sa tii cont mereu cand faci o poza de un lucru. Trebuie sa dirijezi privirea spectatorului. Pentru asta, te va ajuta de fiecare data constructia pozelor.
Regula treimii este cea care te va ajuta sa ierarhizezi structura elementelor din poza ta. Vei veni in acelasi timp si cu o armonie pentru poze. Poti alege astfel sa domini subiectul privindu-l de undeva de sus sau sa il cadezi de jos, sa inclini orizontul, etc.
Nu neglija fundalul pozelor tale. Cel mai adesea se intampla ca un subiect sa aiba cel mai nepotrivit fundal. Si acest lucru poate sa distruga poza.Tine cont de urmatorul lucru – un fundal trebuie sa puna cel mai bine pozele tale in valoare, subiectul atat in ceea ce priveste luminozitatea sa, cat si culorile sau formele sale.
Trebuie sa stapanesti perfect functionarea aparatului tau foto. Pentru cele mai reusite poze, pentru a stapani la perfectie tehnicile fotografice este esential sa stii cum functioneaza aparatul tau foto. Dupa ce ai invatat totul despre aparatul tau vei constata cat de usor este sa obtii cele mai frumoase poze.
Pare simplu nu ??Eu zis sa va apucati de treaba , puteti urmarii acest catalog fotografi si sa luati exemplu de fotografii bine realizate.