Bluzita din dantela si vesta de blana

Am o lene de ma doare... m-am trezit de dimineata si am umblat cu cel mic pe la doctori suntem relativ bine dar facem diferite analize si controale.Maine o luam de la capat...sper sa se termine cat mai repede. .. Acum am simt asa fara nici un chef si as dormiiiiiii , cu toate  astea am decis sa mai postez o noua tinuta ..
V-am zis ca in ultimul timp am cam abuzat de vestute . Blana artificiala a putut fi regasita la orice pas in acest sezon, de la prezentarile marilor designeri pana la moda strazii, iar vestele de blana au creat dependenta atat pentru vedete, cat si pentru fashionistele din intreaga lume.Printre ele ma numar si eu ,bineinteles .
Vesta este un obiect-cheie in garderoba, care poate face usor tranzitia de la iarna la primavara. Iarna merge purtata pe sub palton, iar primavara poate tine de cald peste o rochie in stil boho. Lungi sau scurte, largi sau stramte, vestele ├«mblanite sunt elementul must-have al sezonului. Sunt confortabile, calduroase si, in functie de cum le combini cu alte haine, arata foarte bine. 
Modelul cel mai accesibil si cel mai recomandat este cel din blana artificiala.
Astazi am o veste scurta , caldurosa pe care am purtat-o in prima zi in acestui an. 


Vesta Sheinside 
Esarfa Oasap
Bluza Oasap
Ceas Amiclubwear 
Blugi Noname

Voi purtati veste ? Fie ele de blana sau orice material   ?
Eu da...imi plac mai ales in perioadele de tranzitie,primavarat,toamna...si iarnaaa

Follow and vote me

Lookbook

Chictopia 

Printrest

Twitter

Tumblr 

Thank you  !!!


Etichete: