Angajare in Iasi. Videochat la 40 de ani

Astazi, am ales sa discut un subiect: despre femeile care reusesc sa isi recastige increderea de sine, practicand anumite meserii care in viziunea societatii nu sunt tocmai ortodoxe. Societatea le condamna pe aceste femei, considerandu-le usoare, sau considerand ca au o meserie nepotrivita care le arunca intr-un nivel inferior.
Videochatul este un subiect destul de controversat in ultima vreme si nu mai este chiar atat de interzis. In urma cu ceva vreme, oamenii considerau videochatul un subiect tabu, care nu merita sa fie dezbatut. Astazi, putem vorbi destul de deschis despre aceasta metoda de a castiga bani.


De-a lungul timpului am auzit tot felul de oameni care judecau femeile care aleg sa faca videochat. Este vorba despre faptul ca in momentul in care auzeau ca cineva face videochat, parerile nu erau deloc pozitive, persoana era etichetata si catalogata, cum se intampla de obicei in cazul oricui.
Astazi, am decis sa va povestesc o intamplare reala care sper sa va faca sa renuntati la prejudecati. Este vorba despre Maria, matusa mea si in acelasi timp o prietena draga mie, care este mai mare cu 10 ani decat mine.

Maria are doi copii si este divortata de aproximativ 5 ani. La varsta de 40 de ani, in urma divortului Maria a ramas cu doi copii in custodie, pe care ii creste tinand locul mamei si a tatalui in acelasi timp. Cei doi copii sunt destul de mari, baiatul este la liceu si are 18 ani iar fiica ei este putin mai mica - 15 ani. Trebuie sa va imaginati nu ii este deloc usor sa reuseasca sa ii creasca, sa ii mentina in scoala, mai ales ca baiatul ei isi doreste sa mearga la facultate la Bucuresti.

Dupa divort, Maria a ramas fara loc de munca si a fost nevoita sa stea acasa pentru o perioada de aproape un an de zile. In tot acest timp a cautat un loc de munca, insa cautarile au fost zadarnice. Isi pierduse increderea in propria persoana si era convinsa ca nu isi va mai gasi niciodata, avand in vedere ca avea 38 de ani.

Chiar daca i-a fost greu, a decis sa isi incerce norocul la un studio de videochat. Stia ca pentru a fi un model de videochat trebuie sa arati intr-un anumit fel. Dupa interviul de la Lucky Studio, Maria si-a dat seama ca nu este atat de important aspectul fizic pe care il are (la varsta de 40 de ani, Maria arata foarte bine). Chiar daca avea o varsta destul de inaintata nu a fost respinsa si a primit o angajare in Iasi videochat – domeniu in care nu se astepta niciodata sa lucreze.


Maria este model de videochat de 2 ani si a reusit sa treaca peste impasul financiar. Acum, ii este mult mai usor pentru ca isi mentine copiii in scoala fara sa faca prea multe eforturi. Ceea ce m-a surprins cel mai mult este increderea si forta pe care o are acum Maria. Daca in urma divortului era o tipa inhibata, timida si retrasa, acum nici nu se mai pune in discutie asta. Maria e o tipa extrem de puternica, de frumoasa si de inteligenta, totul multumita oportunitatii pe care i-a oferit-o Lucky Studio.