Adona - Universul gentilor

Nu stiu voi cum sunteti dar mi-ar place sa am o casa mareeee .Sa am o camera mareee unde sa imi pun hainele si incaltarile si o camera unde sa imi etalez accesoriile si gentile :) 
In momentul de fata am in jur de vreo 25 de genti :D dar bineinteles ca vreau mai multeee.Urmaresc mereu site-uri cu genti de dama si mereu imi pun cate un model pe whislist .
Am cateva site-uri cu genti care le vizitez zilnic si care au modele deosebite .
Mie in general imi plac gentile mari si incapatoare ,imi place cand o geanta are manere mici pentru  a putea fi purtata ca geanta de mana dar imi place si mai mult cand are si bretele mai lungi.Mi se par foarte utile spre exemplu cand ies in oras la plimbare o port cu manerele scurte ,dar daca e sa ies in oras cu treaba o pot purta tot cu manerele si daca e sa fac o cumparatura,atunci pot foarte simplu sa ii pun bretelele ,o pun pe umar si am scapat de carat foarte multe in mana.
Geanta Danielle este una dintre preferatele mele . E mare , e incapatoare, are manere ,are bretele are un pret bunicel.
In descriere am vazut ca are 2 compartimente si 4 buzunare .Super ...mie de obicei imi place sa port dupa mine de toate si ce trebuie si ce nu trebuie.E perfecta pentru mine .Detaliile aurii de le manere si bretea ii dau un aer de eleganta si un plus din partea mea :) 

O alta geanta pe care am pus ochii de mult este Chloe Black .Este si la reducere 34%.Am ochit-o de mult si desi am vazut-o pe mai multe culori parca tot negru este cea mai frumoasa varianta.
Desi aceasta geanta este mai micuta decat Danielle, imi place ca are breteaua lunga si o pot purta intr-o tinuta sport casual .Iar daca ii detasez breteaua si o port doar cu manerele scurte tinuta la care o pot purta poate fi si una eleganta.
Uhh ce imi plac mie gentile astea versatile .Ai o geanta o combini la 10 tinute si cine te vede zice ,uite mai la tipa asta cate genti are :)) .
Daca si voi sunteti impatimite ale gentilor atunci vreau sa va dau un pont :) Ati vazut poate  pe site-urile straine un anumit model de geanta , dar poate nu vi l-ati permis,sau poate va fost incomod sa comandati pentru ca nu aveti un card,nu aveti posta vamala sau pur si simplu nu vi s-a parut convenabil sa dati 10$pe o geanta si 15$ pe transport.Ei bine pe Adona m vazut modele pe care le-am vazut si pe site-urile din afara iar preturile sunt mult mai convenabile.Scapati de mers la posta ,scapati de platit taxe vamale . Super nu ? 
                                Voi ce fel de genti purtati ?Aveti un model preferat ? 





Etichete: