Scoala de dans latino-time

V-am mai spus intr-un articol anterior ,dansul este viata mea. Cum pentru unii muzica  e totul asa si pentru mine dansul inseamna destul de mult .Nu stiu posibil sa fie si ceva gena  , insa tareee mi-ar fi placut sa pot dansa. 
Bine pot dansa insa mi-ar dori sa o fac intr-un mod mai profesional .Mi-as dori o scoala de dans , nu sa o am eu , o scoala unde sa pot invata bine macar un gen de dans. Eu asa dupa capul meu mi-ar place sa dansez pe ritmuri dance, hip hop , rnb chestii din astea mai moderne .
Ma uit mereu la emisiuni gen " Dansez pentru tine " , "Danseaza printre stele " ," Romania danseaza " ma uit cu nostalgie si imi doresc sa ma mut intr-un oras mai mare unde sa pot gasi astfel de sali de dans .

Uitandu-ma la astfel de emisiuni am admirat mereu corpul de balet de la fiecare . Chiar daca as avea in invatat 3-4 dansuri intr-o saptamana , mi-ar placea si as face-o cu drag .
Stiu ca aceste corpuri de balet nu danseaza doar genurile de muzica mentionate mai sus. 
Depinde de tema sau caz si au si dansuri de rumba , bachata sau cha cha ori salsa.
Nu m-ar deranja sa invat nici aceste stiluri de dans cu siguranta m-ar incanta pentru ca ma incanta dansul.Spre exemplu muzica popular , eu nu o  ascult , insa daca sunt la o nunta , petrecere sau orice alt eveniment , asa ma mananca talpile si asa dansez pe batutele noastre moldovenesti ...au au au ..sar scantei din pantofi :))
Si dupa cum va ziceam de scolile astea de dans ,am gasit ceva pe net www.latino-time.ro dar e doar in Bucuresti din pacate .
Bucuresteni eu zic sa profitati ,daca nu pentru voi pentru copii vostrii .Dansul e si el un sport ,corpurile si mintile noastre au nevoie de energie,de tinerete dar si de vitalitate psihica si fizica,toate acestea regasindu-se perfect prin practicarea DANSULUI.
In aceasta perioada a chiar si o promotie 8 sedinte pe luna costa 175 lei iar 16 sedinte timp de 2 luni costa doar 300lei in loc de 350 lei.Oferta buna zic eu cu cei 50de lei economisiti mai pot face doua  ore de dans .
Un asemenea curs dureaza 60 de minute .In cadrul  grupelor de Incepatori, lectia de dans este structurata in trei mari momente: 1. incalzirea fizica ( 10 min. ), 2. aprofundarea unui stil de dans regasit in structura cursului ( 50 min. ) .Un modul complet de Incepatori dureaza in medie 2 luni, acest lucru depinzand de urmatoarele aspecte: frecventa participarii cursantului, viteza asimilarii informatiilor, precum si de abilitatea naturala a fiecaruia dintre participanti de a acumula anumite deprinderi ( tehnice+teoretice ).Modulul de Incepatori se poate aprofunda si pe o perioada de 3-4 luni,daca iti doresti sa inveti mult mai multe sau daca prezenta la ore a fost sub procentul de 50%.
Pentru ca, dansul este  o activitate fizica in primul rand,  este si  o arta care presupune un tip combinat de efort aerob si anaerob – o excelenta metoda de a preintampina bolile de tip cardio-vascular sau de control al greutatii (se pot arde de la 200 la 700 calorii pe ora).  Iar pentru copii o adevarata binecuvantare .Tocmai ce m-am uitat la niste filmulete din timpul antrenamantelor atat la copii cat si la adultii si tare mi-ar place sa fiu si eu acolo dar si Rares :) 
Vreau o scoala de dans si in Vatra Dornei :) 

Cat de mandra as fi daca il locul acelui baietel ar fi fiul meu .... Bucuria ar fi nemarginita cu siguranta .