Review Crema Corp Happy Cocos si Vanilie

Nu va  spun de cand ma chinui sa dau drumul acestui review.. Daca mie nu imi ajunge timpul acum cand nu am servici , cand voi incepe oare ce am sa fac n-am sa mai postez cu saptamanile ?
Nu stiu, ce sa fac cum sa ma mobilizez ,,,dar tare greu ,
Pentru astazi v-am pregatit un review la crema de corp Happy cocos si vanilie de la Triodelux. Mai prin octombrie am primit 3 produse , gelul de dus si gelul de curatare Anian .Ati citit deja review-urile la cele doua si aceasta crema de corp a ramas ultima pe lista. Zilnic imi tot ziceam ...astazi fac review-ul astazi fac review-ul si numai nu reuseam.
Gata ma mobilizez putin si incerc astazi sa fac tot ce am articole restante .Nu vreau sa ma prinda anul nou cu datorii :)) 

Initial eu comandasem doar gelul de dus si gelul de curatare ,dar cand am primit coletul am avut placuta surpiza sa gasesc si aceasta crema .Cocos si vanilie preferatele mele ...cum s-a nimerit atat de bine ...Sa va zic ca folosesc si gel de dus cu cocos si baia mea miroase delicios ?Da ce zic eu baia... eu miros si mai delicios ...gel de dus cu cocos , unt de corp cu cocos ce poate fii mai bine de atat .

 Crema vine intr-o cutiuta colorata , de plastic ,Nu ma deranjeaza si nici nu ma intereseaza daca este intr-un recipient cu pompita .Parca e mai ok asa, cu ocazia asta pot sa sterg si ultima picatura de crema din cutie :)
Vine cu un capac de protectie  , care eu intre timp l-am aruncat .Ma enerva ca la fiecare folosire sa scot capacul sa il pun la loc ..Mi-a zis daca nu e un produs de fata atunci nu necesita atata atentie.
Consistenta sa e numai buna de uns pe paine in loc de smanatana <3. Arata si miroase intr-un mare fel .
Dupa cum zice si pe eticheta este crema de corp care hidrateaza si catifeleaza pielea pe parcursul zilei cu un parfum delicat de cocos si vanilie. Imi vine sa stau dezbacata si sa ma miros  :)) Ce mai sunt delicioasa .

Cantitare de 150 ml si pretul de 20lei mi se par sper avantajoase .
Cantitatea este sficienta pentru mult timp .Eu una il aplic pe pielea putin umeda si nici nu trebuie folosita o cantitate mare .Miroasul v-am mai spus e demential si chiar persista pana dimineata .Mai ales cand folosesc crema in combinatie cu gelul de dus atunci ma declar cel mai multumita .
M-am obisnit sa folosesc in ultimul timp doar unturi de corp si chiar imi plac. 
Pe acesta il gasiti pe site-ul Triodelux -aici  
Se gasesti in 3 variante 
Cea cu cocos si vanilie , varianta tropical cred ca si asta miroase super si cu fructe de padure .Asta cu fructe de padure trebuie sa o incerc neaparat  .Cred ca miroase delicios.Am o crema de dus cu fructe de padure si daca combin cu untul de corp " ma mancanca" sotul :)))
Dupa cum am zis ma declar multumita calitate ,cantitate . pret si vreau si celelalte variante .Oricum mai am putin in cutiuta si trebuie o crema de corp noua .Cine stie ,poate Mos Craciun citeste articolul asta si ...ma trezesc cu un cadou sub brad :))
Voi ati incercat ?Ce parere aveti de produsele Happy - Triodelux ?

Etichete: