Promotii si reduceri de sarbatori

Sheinside se intrec pe sine ...nu trece o saptamana fara o noua promotie si reduceri substantiale .
Eu m-am cam indragostit de acest site ,imi plac produsele lor si comand tot mai des de la ei .Ultima comanda mi-a venit zilele trecute si mare mi-a fost mirarea ca a ajuns prin curier. Nu stiu exact care e treaba cu transportul asta ,luna trecuta am avut doua comenzi una a ajuns la posta vamala si una la posta normala.Acum luna asta mi-a ajuns prin curier fan curier mai exact si in general coletele externe carre ajungeau prin curier ajungeau cu Dhl .Nu stiu ce sa mai cred insa ma bucur ca mi-a ajuns acasa... zilele viitoare o sa vedeti si o prima tinuta <3
Daca si voua va palce sheinide va anunt ca au noi reduceri pana la 80%  de pe 10 pana pe 17 decembrie .Aceasta jacketa imi place mult si e si redusa de la 85$ la 38 $ .55% reducere considerabila zic eu .


Am mai gasit si un trench cu o culoare frumoasa si e la reducere bineinteles  .De la 77$ la 35 $ din nou o reducere ok .Avand in vedere vremea calda care este ... eu zic ca e potrivit. ...

Si daca tot sunt reduceri mi-a facut cu ochiul un colier tare dragut .Imi place si modelul dar si culorile... e chiar simpatic.. ce parere aveti ?Aaa si costa 10$ redus de la 20.

Sunt multe produse la reducere chiar si la costume de baie ...daca si voua va place sa va cumparati iarna costume de baie si vara haina de blana  ...atunci acum e momentul vostru :) 


YEAR-END BACK SALE!!!

Try our best to amaze your year-ending!

Up to 80% 0ff!

Date:Dec/10-Dec/17 here: YEAR-END BACK SALE


Etichete: