Ootd - Palton gri si cizme peste genunchi

Intr-un articol trecut va ziceam ca se poarta cizmele inalte , cizmele peste genunchi ...Le-am  prins gustul si asa ca mi-am comandat si eu o pereche . Imi pare rau ca nu au si blanita in interior si o talpa mai antiaderenta ca le-as fi purtat fata nici o problema si acum pe timp de iarna. Daca peste faptul ca nu au blanita in interior as mai putea trece cu vederea , peste faptul ca au o talpa fffoaarte neteda si ar fi foarte periculos sa ies cu ele pe strada la  vremea asta...chiar nu pot trece :) Risc ca o iesire cu ele sa se termine pe la spital cu capul spart sau o mana rupta :D 
Le pastrez pentru primavara sau cel putin cand se  va topii zapada mai bine .Acum s-a transformat in gheata si e chiar urat .
Si dupa cum va ziceam ...pentru tinuta de astazi m-am ghidat , pentru a nu da gres cu o astfel de  pereche de cizme , in felul urmator .
Am avut o tinuta aproape monocromatica... Negru , putin maro si paltonul meu gri ..noua achizitie .Am purtat dres negru , dupa cum ziceam o modalitate de a purta cizmele peste genunchi, fara riscul ca ai putea da gres, este sa le porti impreuna cu un dres negru, indiferent daca este mat sau usor transparent. Si al 3lea criteriu mi-am ales o rochie cu o lungime medie , nu prea scurta pentru a nu da in alta extrema. Bine nici nu prea am eu fuste / rochii scurte dar ...sa zicem ca e ok :)
Paltonu nu mai necesita prezentare pentru ca l-ati vazut saptamana trecuta in postare ...
Caciulita este si ea achizitie noua de pe Rosewholesale . Mi-a prins foarte bine , pentru ca in ziua in care am fost al poze a fost cam frig , ger as putea spune... Stau la munte deci sa nu va mire  :) 
Gata vorbaria si sa va arat tinuta pe care v-o propun pentru astazi .


Palton Here (click to shop ) 
Rochie H&M
Esarfa H&M
Caciula Rosewholesale (click to shop )
Cizme Here (click to shop)















Follow and vote me

Lookbook

Chictopia 

Printrest

Twitter

Tumblr 

Thank you  !!!


Etichete: