Gifts from Santa and not only

V-am spus acum vreo 2 saptamani ca merg la Suceava  , la posta vamala dupa colete ... am mers nebunie mare acolo , am intrat la 9 in posta si am iesit la 12 .Nu sunt obisnita cu astfel de cozi pe la mine prin oras. Din acest punct de vedere iubesc orasul meu Vatra Dornei . Intrii la posta in 10 min max ai si iesit :) la banca daca e mai aglomerat in jumatate de ora ti-ai rezolvat treaba :)In fine am stat destul demult la posta dar a meritat efortul .Am avut cateva pachetele 4 mai exact insa au fost destul de voluminoase asa ca dupa ce am iesit de la vamala am intrat la posta normala si mi-am trimis coletele acasa .
Curioase ce am avut atat de mult incat sa nu pot veni cu ele acasa ?
Pai sa incepem .
Cam asa aratau coletele mele 

Comanda la Amiclubwear 
O pereche de ghete , (cam marisoare :(( ) o pereche de cizme , un palton scurt crem (cam micut  :(( ) o geanta rosie superba , o esarfa rosie calduroasa si un ceas Geneva .Am prins gustul ceasurilor :).In curand le veti vedea si mai in detaliu .

Am avut o comanda si la  Romwe 
Mi-am luat un pulover cu iepuras si un fular circlar .(cam obsedata de ele in ultimul timp :D )
Puloverul atat de dragut dar din pacate si asta mic ... Eu am problema cu mainicile ...imi e scurt la maneci :(( Cat mie de ciuda...am sa il pun in Blog sale poate sunt doritoare 


Si o comanda destul de marisoara de la Oasap .Din pacate si aici am intampinat ceva probleme .Prima si cea mai urata..imi este mica rochia , Mi-am dorit sa o port de craciun sau anul nou dar din pacate imi este mica :(( O gasiti la Blog Sale daca va intereseaza .Eu mi-am dat comanda de una mai mare pentru ca imi place prea mult .Aceasta este marimea  M ,pt mine scurta atat la maneci cat si la lungime .Se poate si putin mai larguta ...
Pe langa rochita mi-am mai luat si 2 bluze si o rochie tip bluza.. un trench nude si o esarfa 
Bluza cu bufnita o iubesc <3 , cea cu Turnul eiffel e sperba iar rochia cu motive de craciun e defapt o bluza putin mai lunga  pentru mine in nici un caz rochie asa cum o arata pe site .Mi-ar fi placut sa arate si pe mine asa cum arata pe site . Trenchiul este superb daca sunteti curioase il gasiti aici  daca sunteti curioasa cum arata ,Pe blog nu o sa il vedeti prea curand .E subtirel pentru vremea de afara si trebuie sa ii fac si lui cateva modificari .Esarfa nu am desfacut-o ma gandeam sa o fac cadou .Eu mi-am marit considerabil colectia de esarfe in ultimul timp .
Ce ziceti curioase sa vi le arat intr-o zi ?


Am mai avut si  o comanduta de la Bornprettystore insa am uitat sa le pozez ...Cateva placute , cateva bijuterii am profitat cand au fost promotii de black friday .

Si daca am trimis coletele prin posta..am avut mainile goale si doua ore la dispozitie pentru mici cumparaturi .Am intrat in Auchan si am cheltuit ceva banuti pentru cadouri si atentii celor dragi .
 Cat de mult imi place baby lipsul de la Maybelline. Elasticele de par de asemenea sunt super le-am luat din Kaufland cu vreo 4.5lei amandoua .
Intre timp am mai avut si o comanda Avon mi-am luat 2 oje Stardust .Cate mici chestiute  pentru cadouri. Nu le-am mai facut poza pentru ca am primit coletul exact miercuri , si le-am si impachetat n au mai avut timp de poza. Cele 2 oje am sa vi le arat pe viitor .

Si pentru ca am fost cuminte mosul mi-a adus si un parfum Lady Gaga. 
L-am castigat pe blogul Alinei dar a ajuns atunci cand a trebuit . 

Cam asa a aratat bradutul dupa ce a trecut Mosul.. a lasat pentru toti cate ceva mai mult sau mai putin .
Cel mai mult a fost aici  :) 


Mai am sa va mai prezint si cadoul de la Secret Santa de anul acesta ...insa nu ma mai lungesc la aceasta postare pentru ca risc sa va plictisesc :) Urmeaza o noua postare 
Voua ce v-a adus mosulica ?


Etichete: