Cardigan nude si cizme negre ...pe o vreme innorata

Hmm v-am spus craciunul a fost atat de trist din punct de vedere al vremi .Urat , innorat , vant si ploaie . Nu am reusit sa fac si eu niste poze frumoase , aparatul meu la umbra nu face poze frumoase ii trebuie lumina /soare .Chiar daca vrema a fost un impediment din punctul asta de vedere , am reusit totusi sa fac cateva fotografii sa va prezint cateva din lucrusoarele primite de curand.
Cardiganul este unul fooooarte moale , pufos si calduros ,abia astept sa se mai incalzeasca sa il pot purta mai mult .Cand am facut pozele batea asa un vant de rece si taios incat nu am reusit sa va arat mai in detaliu si puloverul de pe dedesubt .Cizmele un must have al momentului .Chiar daca nu au blanita pe perioada fara zapada sunt perfecte . Geanta este preferata mea in momentul asta ....nu e nici prea mica , nici prea mare ...este perfecta <3
Puloverul este de la Oasap si ce m-a atras prima data la el a fost Paris :)  Mi-a placut modelul,sper ca pe viitor sa vi-l pot arata si fara cardigan pe deasupra sa il vedeti in toata splendoarea lui.Este un model mai lalai asa :) 



Cardigan Here (click to shop ) 
Bluza Here (Click to shop ) 
Blugi Sheinside 
Geanta Here (Click to shop ) 
Cizme Here (Click to shop )










Follow and vote me

Lookbook

Chictopia 

Printrest

Twitter

Tumblr 

Thank you  !!!

Etichete: