Cadouri pentru cei dragi

A darui e magic si usor. Inca putin si Mos Craciun vine.... agitatie mare... prin magazine dar si prin magazinele online .
Goana mare dupa cadouri .Fie ca vreti un cadou pentru parinti , pentru bunici , prieteni sau iubit/sot alegerea e destul de greu . Stiu ca multe dintre voi veti tine loc de Mos si aveti misiunea sa faceti cele mai frumoase si inedite daruri pentru familie, prieteni si colegi.
Daca cel vizat i-a scris deja lui Mosu si stii cam ce si-ar dorii e mai usor ..mergi la sigur si alegi cadou potrivit .Dar ce te faci cand persoana in cauza nu i-a scris inca lui Mosu si nu stii cam ce sa alegi....In acest caz cel mai simplu e sa cauti magazine online ...si ca alegi de acolo ce ofera aceste site-uri cu specific .

Cadourile oferite pentru barbati uneori pot fi un lucru simplu sau  mai complicat ,  daca persoana e mai complicata sau pretentioasa .
Daca va loviti de o astfel de persoana ., am gasit eu un cadou care ar putea impresiona orice barbat .Un cadou mai extravangant , pentru ca nu toti barbatii folosesc crema de fata dar tot odata un cadou de lux .Aceasta crema este mai exact  un balsam hidratant de zi potrivit pentru toate varstele, pentru ten normal spre uscat.
Un alt cadou ce ar putea impresiona un barbat, ar putea fi o sticla cu o bautra fina .O sticla de Jack Daniel's  sau Chivas Regal ar aduce putina bucurie in sufletul oricarui barbat :)
Cadoul va fi cu siguranta apreciat si poate chiar si consumat cu prietenii de sarbatori .Deci poate fi considerat si un cadou practic :)daca pot sa zic asa ceva .

Si pentru a nu lasa nici femeile de o parte ...stiti cred si voi ce ne face fericite si ce ne incanta destul de mult .
Un parfum , cosmeticele sau hainele sunt in top 3 cadouri preferate de femei :) 
Un pafum bun ... sau un set cu parfum si o lotiune de corp cum ar fi Armani Code Pour Femme Set cu siguranta pe mine una m-ar da pe spate . 
Cum sa refuzi un asa cadou :) 
Pentru pasionatele de make-up o paleta de farduri ar fi o "binecuvantare"

Paletă Makeup Dior Color Designer All in One si-ar dori-o orice fata/femei  .Are culori foarte dragute si potrivite pentru orice varsta.Iar pentru pasionatele de nail art un set de 5 oje de la  Estee  Lauder  ar fi minunat .

Ideei de cadouri se gasesc trebuie doar sa stiti unde sa cautati :)
Deci pana la urma ce cadouri veti face de mos Craciun ?