Beneficiile consumului de tarate de ovaz


Am astazi pentru voi un subiect foarte interesant si util zic eu . Eu de felul meu nu prea sunt cu naturiste , cu seminte si tot ce tine de genul asta .Insa am o prietena ce a lucrat intr-un magazin de plante si acolo avea si  o multime de seminte ,tarate sau fructe uscate .
Mi-a explicat ea importanta produselor bio, ce inseamna sa mananci sanatos si pot zice ca ma convins oare cum .
Cum se consuma taratele de ovaz ?
Din ce mi-a spus ea .. am inteles ca cele mai bune tarate  sunt taratele de ovaz si ca acestea au devenit cele mai laudate cereale .Taatele de ovaz  sunt foarte benefice asupra siluatei, pentru a reduce nivelul de colesterol rau si pentru diabet ,taratele de ovaz ne protejeaza si inima si arterele sunt bune antioxidante si lista poate continua .
 Taratele de ovaz dupa cum am zis sunt de mare ajutor pentru a te mentine in forma, Absorband lipidele si glucidele acestea reduc astfel numarul de calorii ingerat.Eu una nu prea am probleme cu greutatea insa pentru cele care vreti sa scapati de cateva kg , care le aveti in plus .Taratele de ovaz sunt o minune .
Trebuie insa  consumate in mod
regulat pentru a vedea un efect asupra siluetei .Se poate adauga de exemplu o lingura de tarate in fiecare zi in iaurt. Dar asta nu este totul. Taratele de ovaz se umfla in stomac si astfel apare si o senzatie de satietate. Ideale deci pentru o zi in care nu iti doresti sa rontai non stop.
Aceste tarate de ovaz sunt excelente si in dieta Dukan ele sunt alimentele vedeta in aceasta dieta .



Cum se pot folosi taratele de ovaz in Dieta Dukan ?
in faza de atac trebuie sa se consume zilnic o lingura de tarate de ovaz.
in faza de croaziera trebuie sa se consume o lingura sau doua de tarate de ovaz pe zi in functie de greutatea vizata. Taratele de ovaz pot sa fie integrate in meniu sub diferite forme – in apa, in lapte, intr-un iaurt sau se pot presara peste salate.
 in faza de stabilizare- trei linguri de tarate de ovaz pe zi atata timp cat vrei sa iti stabilizezi greutatea. Se recomanda insa sa tii aceasta faza de stabilizare intreaga viata.

Consumand tarate de ovaz veti reusi sa slabiti mai usor, mai repede, reducand senzatiile de frustrare si de foame.Eu una chiar nu recomand infometarea.De la o cura de slabire draconica se poate ajunge la alte afectiuni mult mai grave asa ca taratele mi se par cea mai buna solutie .

Etichete: