Amintirile si fotografiile raman

Cam asa e , nu ? Amintirile si fotografiile sunt cele care raman in urma noastra. 
Acum sunt la moda fotografiile digitale, insa mie una tot mai frumoase si comode mi de par cele pe hartie .
Nu zic nu celor digitale ...insa vorba aia ce-i in mana nu-i minciuna . 
Ma uitam zilele trecute pe net dupa poze / fotografii frumoase si am nimerit peste un site al unui fotograf de nunta .Constantin Butuc pe numele sau .Am vazut acolo un porfofoliu foarte reuist si tare mi-ar fi placut sa il si eu la nunta .



Fotografia este pasiunea de a comunica altei persoane emotiile generate de un “moment magic”.Fotografia de nunta este una din cele mai de pret amintiri si se spune ca ”face cat o mie de cuvinte”, iar acestea sunt premisele esentiale in alegerea fotografului  la nunta.
Alegerea fotografului de nunta este una din provocarile viitorilor miri. Fotografia de nunta nu presupune doar cateva poze de cuplu, cu taiatul tortului, poze cu familia si prietenii sau prinderea buchetului.Fotograful de nunta trebuie sa surprinda starea de spirit, iubirea, magia, si detaliile de ziua ta speciala.
Eu din pacate nu am avut parte de un asemenea fotograf si  imi pare rau  . Nu am fotografii foarte reusite de la nunta .Bine nici nu am avut prea multe optiuni , 2 sau 3 daca era sa chem un fotograf din alta localitate si aia ma costa foarte mult. 
Oare cum poti sa  pastrezi cat mai  vie amintirea unui astfel de moment din viata ta? Prin fotografie si mai ales prin fotografiile care redau cu exactitate povestea pura de dragoste.
“Pasiunea noastra este sa prindem momentul, emotia si zambetul in ziua nuntii voastre." zice Constantin Butuc pe pagina sa ...
As intoarce timpul si as reface pozele de la nunta cu un fotograf mult mai experimentat in secunda numarul 2. Abia dupa ce mi-am primit pozele si filmarea de la nunta am realizat ca am facut  " greseala vietii " si am angajat un fotograf nu foarte priceput . Pe timpul nuntii , si in sesiunea foto totul parea ok , insa momentul adevarului a venit atunci cand am vazut pozele . 
Acum dupa ce am mai vazut si pozele de pe site , click aici , daca sunteti si voi curioase , convingerile mele ca n-am facut cea mai buna alegere acum 5 ani . mi s-au intarit .
Cele 3 criterii pentru un fotograf bun , dupa parerea mea ar fi pasiunea, creativitatea si  imaginatia. Fara ele nu se poate numii fotograf , ci doar un om caruia ii place fotografia si cam atat . 
Dupa cum ziceam si la inceput , fotografia si amintirea e tot ce ramane in urma unui astfel de eveniment. Cand amintirea ne lasa... fotografia....raspunde tutror intrebarilor. O fotografie reusita  ramane peste ani si ani si doar ea mai poate reda bucuria acelor momente.Daca fotograful e bun si a stiut sa imortalizeze cele mai frumoase momente , atunci cu siguranta vor reda emotia acelui eveniment ani si ani .


Etichete: