Are you ready for Black Friday ?

3. 2. 1 vineri e Black Friday .. Sheinside deja au luat initiativa si au reduceri de pana la 80% .
Uhh ce m-as"infrupta " din fiecare produs .
De asemenea la cuparaturi de peste 50$  puteti beneficia si de o reducere de 5$ daca scrieti codul  CLOSET5 iar la comenzi de peste 100$ reducerile sunt de 15 $ daca scrieti codul CLOSET15. Fain de aia 15$ va mai puteti achizitiona cel putin un articol vestimentar.
Ca acesta  esarfa Burberry spre exemplu Se poarta esarfele oversize si modelul asta mie imi place foarte mult. Posibil sa mi-o cumpar si eu , deja mi-am cam marit colectia de esarfe ...si inca mai am ceva pe drum :) Toamna si iarna port in disperare ...fulere si esarfe



Cardiganul acesta imi place tare mult , poate inlocui cu succes un palton .Imi place cu culoarea si modelul dar si pretul e unul ok .


Si acest palton navy e tare dragut , am un trench asemanator , l-as purta cu tare drag insa e subtire...pentru iarna ce vine tare as inlocui trench-ul cu acest palton dragut si elegant .


Lista cu produse care imi plac si care mi le-as cumpara  poate continua ...dar va las si pe voi sa imi spuneti ce va place si ce va cumparati sau v-ati cumpara.


It Is Time To Indulge Your Closet!
Buy Warm Clothes To Prepare For Cold Winter!
Up To 80% Off For Everything!
Over US$50 Code:closet5
Over US$100 Code:closet15
Date: Nov/18-Nov/25
here: Cold Winter With Warm Clothes




Etichete: ,