Whislist for my birthday

Ziua mea este pe 23 noiembrie ...si daca se black friday nu prea ma incantat mare lucru m-am gandit totusi sa imi fac un whisliste asa ca de ziua mea...de Mos Nicolae si de ce nu de Mos Craciun .
Cu cat sunt mai multe ocazii cu atat pot sa fac lista mai lunga  :))
Pentru inceput mi-am dorit un telefon... acesta l-am primit :) Yupppy ....Imi mai doresc si un aparat foto nou ..am doua insa nu ma mai satisface nici unul...Acum de Black Friday nici o reducere "spectaculoasa" nu m-a dat pe spate asa ca n-am hotarat sa mai aman ..achizitionarea unuia  :)
Si daca capitolul electronice sau ce or fi ele ...m-am lamurit ...nu ma pot abtine in ami face un whislist in materie de hainute ...Am vazut cate ceva frumos pe ici pe colo si sper sa imi cumpar sau sa primesc cat mai mult de pe listuta mea :)


Pe jacketa asta am pus ochii de ceva timp ...

Am cam observat ca au revenit blugii evazati si chiar imi plac...Am gasit o pereche pe placul meu aici 

Vreau rochite ...vreau sa port iarna asta cat mai multe ..

Si pentru a-mi satisface aceasta dorinta ..am gasit Ucca ...
Curioase ce e Ucca ?

Ucca s-a nascut din ideea de a oferi  produse de calitate, diferite, unicat .Articole de imbracaminte unice si facute de mana  hanorace, veste, maiouri pentru femei, rochii, fuste, bluze, tricouri,  etc.Majoritatea materiilor prime folosite precum lanaiutacanepabumbacul sau matasea provin din diferite sate din Nepal, si sunt prelucrate manual la nivel local. Satenii colecteaza canepa in cantitati care sa nu afecteze in mod negativ bio-sistemul si pentru a pastra o recolta eco-friendly.
Indiferent ca este vorba despre genti, imbracaminte sau alte accesorii, toate produsele sunt cusute de mana la masina, iar decorurile de pe ele sunt realizate de catre femeile artizan din Nepal din bumbac sau canepa 100%. Designul si culorile folosite reflecta fidel cultura si traditia poporului nepalez.
Mi-au facut cu ochiul cateva rochite ...si chiar daca veti zice ca sunt rochii de vara ...eu deja am in plan ceva tinute cu astfel de rochite si daca sunteti curioase chiar am sa fac un articol cu ceva ideei cum sa purtam rochiile de vara si toamna/iarna.



Sa stiti ca preturile acestor rochii nu sunt mari ,iar daca sunteti iubitoare de acest gen de material ...va invit pe site ..sa vedeti mai multe produse .Eu am mai vazut si alte lucruri interesante dar astept mosul sa vedem daca ma cadoriseste cu ceva :)) 
Voi ce ati trecut pe lista lui Mosu' ? 




Etichete: ,