Vine Black friday jucarii copii sa cumparati


Da da da ..se apropie Black friday cu pasi repezi ...Aceasta asa zis sarbatoare sau mai bine aceasta campanie a aparut in Romania acum 3 ani .Aceasta campanie a schimbat  in totalitate modul de gandire al oamenilor de marketing ale magazinelor online .In primul an stiu ca am profitat si eu intens de aceste reduceri si m-am ales cu lucrusoare foarte frumoase .A fost exact de ziua mea si mi-am permis , un cadou ,doua trei ...mai pentru sot , mai pentru casa.... si am luat multe .Anul trecut nu am facut prea multe cumparaturi insa voi vedea anul acesta ... am deja cateva produse pe lista iar daca e voi gasi in magazinele care participa anul acesta la Black Friday cu siguranta mi le voi cumpara.
Printre produsele care mi le doresc anul acesta se numara si jucarii pentru copil :)
Doar se apropie  Sfantu Nicolae , Mos Craciun ...si trebuie ...chiar daca nu aveti copii Mosii astia tot vin...cadourile trebuie cumparate ..asa ca Black Friday e  o buna oportunitate .
Printre magazinele participante de anul acesta se numara si Bekid. V-am mai povestit eu despre produsele lor . Bekid e un magazin online care se ocupa cu vanzarea de produse exclusiv pentru copii.Pe site gasiti de la scaune auto , la patuturi , jucarii , topogane ,piscine,  biciclete ,saniute si chiar aparate de aerosoli .Ca tot vine iarna si aceste ultimele doua sunt aproape indispensabile.Nu stiu voi cum sunteti insa eu cu cel mic ..am probleme cu raceala de cand am inceput caminul.Un aparat de aerosoli e bun la casa omului si acum dupa ce il am zic ca e chiar indispensabail de perioada iernii .

La fel si saniuta ..sa speram ca prin decembrie vom avea si zapada... asa ca o saniuta noua..este bine venita pentru cei mici ..Bucurie imensa cand ies la sanius ., nu-i asa ?
Si dupa cum va ziceam la inceput ...anul acesta de Black Friday vreau sa ma axez pe cadouri pentru cei dragi...eu mai putin..eu am tot timpul anului..acum e timpul lor ..
Cel mic al meu ...pasionat de masini , spiderman , cars , tot felul de scule ....Ii place treaba migaloasa... plastelina...I
Pentru ca de curand a fost ziua lui si a primit "n'spe mii" de cadouri cu Spiderman ma gandeam ca acum de Mos sa ii iau un Atelier  de lucru  .Am observat ca ii tot fura sculele lui tata si vrea el sa faca treaba :) Masoara prin casa cu ruleta , invarte suruburi cu surubelnita ...un adevarat mester ce mai ,

Pretul este unul acceptabil 144lei ...Acest atelier    Include:bancul de lucru,casca de protectie,etajere,cleste, surubelnita, menghina, ciocan, cheie francera, patent, suruburi, piulite si tot ce are nevoie un mester bun :) 
Si pentru ca in ultima vreme am observat ca acesti Transformers au cam invadat prin jucarii  , iar copilul meu bineinteles ca i-a observat si isi doreste si el .
Am gasit tot pe site la Bekid un astel de Transformers ..putintel cam scump insa eu zic ca se merita .Calitatea este totul.

Transformers 4 - Mega Bumblebee Aceasta jucarie  transforma rapid  masina sport intr-un puternic robot  si invers!

Robotul  este inarmat cu un lansator  de discuri  care se poate  folosesti pentru a lansa discuri impotriva inamicului.
Super jucarii ...iar de Black Friday vor avea un pret mult mai bun ,toate produsele din aceasta categorie vor primi reduceri substantiale fata de preturile actuale.


Etichete: