Tot ce e mai bun pentru prietenul tau necuvantator

Da ... dupa parerea mea animalele de companie sunt de multe ori mai bune decat oamenii .Avem iubitori / iubitoare de animalute printre noi ? Sau persoane care au cel putin o pisica , o broscuta sau un hamster acasa ?
Eu una iubesc animalele nu conteaza ca e o pasarica , ca e o veverita , un pisoi sau chiar un pestisor .
Mi-ar place sa am multe , multe sa am grja de ele.Cata bucurie iti poate aduce un astfel de sufletel .Nu stiu cum sunt unii si ce suflet pot sa aiba cand fac sa sufere un catel sau o pisica sau orice animalut,Vad mereu astel de filmulete si ma doare sufletul .

De asemenea nu stiu nici cu ce au deranjat vecinii cele 2 pisici ale mele.Am avut doua pisici una de aproape 5 ani , am crescut-o de mica , vreo 2-3 ani a stat numai in casa era salbaticuta ,dar cu dragoste si bunavoita am "adus-o pe calea cea buna " Dupa ce s-a mai imblanzit si a iesit si afara a facut si un puiut ... Doamne cat de frumoase erau amandoua. ...le iubeam cu totii din familie . Le-am dus si la serilizat ...ne-am chinuit putin..si cand credeam ca totul va fi bine ... au disparut  din fata blocului . Nu stiu de ce si cine a facut asa ceva  , cu ce au deranjat 2 pisicute .Daca lipsea una ziceam ca  i s-o fi intamplat ceva sau ...na ..dar amanadoua in acceiasi zi ....Nu cineva le-a facut rau.Am suferit si sufar dupa ele ...mereu cand ma uit la filmuletele haioase cu pisici pe internet imi aduc aminte de nebuniile lor .Da erau 2 pisici nebune si pline de viata .
M-am gandit sa imi aduc o alta pisica  insa apoi m-am razgandit ... cel ce le-a facut rau celor doua ar putea sa ii faca si celeilate pisici....apoi m-am gandit sa imi iau un caine mareee si fioros ..sa muste toti vecinii rai si fara suflet. . insa nici asta nu era o optiuneee. Asa ca m-am oferit sa hranesc pisicutele si catei de prin jurul blocului. Pisicute si catei ce nu au stapani .
 Ce bucurie mai mare sa fie cand vezi ca stau si se gudura pe langa tine ...si te asteapta sa le dai ceva bun ...
Pentru pisicute am luat zgarzi si antiparazitare ... 

Am cautat  pe internet sa i-au saci de mancare intr-o cantitate mai mare. In oras nu am gasit asa ceva .. asa ca am decis sa comand online , mi s-a parut mult mai ieftin .Am gasit pe peptal.ro de toate , atat pentru pisici , catei , pasarele , pesti si chiar si pentru reptile .
Am gasit pe site hrana uscata la 15kg la un pret bun 117lei  ... ne ajunge pentru aproape 2 luni avand in vedere ca sunt 6 pisicute  si alternam mancarea. Aaa un lucru bun e  ca am gasit si hrana  cu gust de peste. Pestele e favoritul lor, al tuturor .Nici o alta aroma nu o mananca cu asa pofta cum o mananca pe cea cu peste .
O nutritie echilibrata pentru pisica adulta ar trebui sa aiba la baza o hrana uscata de calitate, care sa-i pastreze acesteia o masa musculara constanta si sa aiba grija de sanatatea organelor ei interne.

Hrana uscata pentru pisicutele adulte ar trebui sa contina antioxidanti pentru un sistem imunitar solid, proteine de calitate pentru intretinerea musculaturii si fosfor pentru mentinerea sanatatii sistemului renal

Daca ati vedea cat de grasane s-au facut si ce blanita lucioasa au ...Doamne ...dupa familie si copil aceste pisici imi aduc o  bucurie enorma in suflet. 
Dupa cum v-am zis pe site-ul asta peptal.ro am gasit hrana , asternut sau jucarii  pentru  animalutele de companie .Daca nu am avut  noroc cu pisicile poate ii iau celui mic un hamster . Am vazut lucruri ieftine ..Am avut si eu cand eram acasa la mama , unul eu si unul frate-miu , insa au murit amandoi ...
Poate daca i-as lua copilului ar avea si el grija si ar fi putin mai  responsabil .
Ce ziceti ?un animal de companie te face sau nu mai responsabil ?Eu zic ca da .
Ce animalute aveti voi pe acasa   ? 

Etichete: