Thanksgiving day vine cu reduceri

Thanksgiving este o sarbatoare anuala de o zi, în care se multumeste  pentru bogatia recoltei din acel an. Ea se sarbatoreste in cea mai mare parte a Americii de Nord (Statele Unite si Canada). Este o sarbatoare a familiei. În Statele Unite majoritatea afacerilor (in afara de magazine) sunt închise joi si vineri în saptămana cu Thanksgiving pentru a permite angajatilor sa se reuneasca, cu familia.În Regatul Unit, Thanksgiving este o alta denumire pentru Ziua Recoltei, si se sarbatoreste în biserici si în sate într-o duminica dupa strangerea recoltei in acea localitate, fara a fi o sarbatoare deosebit de importanta.
Cei de la Sheinide bine inteles ca au profitat de aceasta sarbatoare si a mai dat lumii intregi inca o oportunitate de a profita de reduceri .Cum sa nu profiti cand ...gasesti lucruri atat de frumoase ....
Sheinside e unul din magazinele mele preferate ...calitatea hainelor este una buna...iar preturile sunt ok ...
La inceput nu prea ma atrageau asemena bluze cu dantela la spate ...insa dupa ce am tot vazut pe ici pe colo ,parca vreau si eu.Nu e nici foarte scumpa  e la reducere bine inteles 22$.



Si pentru ca este obligatoriu sa ai in garderoba macar un trench camel ...pana la primavara   eu zic ca e foarte bine sa purtam macar un patlon... intr-o nuanta nude foarte draguta .Merita investitia !


Si daca nu e pe placul vostru modelul de mai sus ,  va recomand un altul intr-o  nuanta asemantoare
Un palton camel foarte dragut si versatil .


Nu-i asa ca e dragut....
Oricum gasiti mult mai multe oferte pe site , dar va las pe voi sa le descoperiti .
Spor la cumparaturi !!!



Thanksgiving day is coming!
Do not stop your steps of Thanksgiving!
25% OFF OVER US$50.
Code:pretg25

Etichete: