TAG: The Secrets of Beauty Blogging

Acum ceva timp am gasit pe blogul Lavender Thoughts acest tag mi-a placut iar ea m-a invitat sa il preiau.
Am zis de ce nu ... asa ca ...







1. Când ai început să faci blogging şi de ce?
M-am  apucat in 2012 ... cochetam eu mai demult... aveam o alta pagina .imi placea sa scriu ... vedeam bloggeritele vechi si imi doream si eu , intr-un final mi-am facut curaj si pe 5 septembrie 2012 am publicat  primul articol .

2. Câte persoane din cercul tău de prieteni ştiu că ai blog?
La inceput nu a stiu nimeni, stiti cum e la inceput -  teama  ,emotii si frica de a nu fi judecata , criticata ,nesiguranta ,Incet incet au inceput sa afle din ce in ce mai multe prietene si dupa aproape 2 ani  , am inceput sa dau share-uri si pe pagina personala :) 

3. Ce fel de postări îţi place să citeşti?
In general imi plac postarile de beauty  si fashion . Citesc cu interes review-urile si urmares cu mare placere tinutele celorlalte colege ...

4. Arată un blog pe care l-ai descoperit recent!
www.justanangel.net/ Am descoperit-o de curand , e o bloggerita tanara si la inceput ..

5. Care sunt postările de care eşti cel mai mândră?
ootd-navy-mood
alphabet-nail-art-challenge
ootd-slim-jeans-and-nice-day
colaborare-fall-into-beauty

si ar mai fi cateva ... dar va las pe voi sa imi spuneti care e postarea voastra preferata .

6. Ce sfaturi ai pentru viitorii bloggeri?

1.Sa incepeti a scrie pe un blog doar daca simtiti acest lucru si daca va face placere.Am vazut acum in ultima vreme o avalansa de "bloggeri"Nu prea au nimic de zic...decat advertoriale .In afara faptului ca scriu pe un blog eu una nu le pot numi bloggerite .Pentru a fi blogger nu inseamna doar sa ai un blog sa scri 2-3 cuvinte , un advertorial 10-20 si gata esti blogger faci bani ...Un blogger adevarat scrie din pasiune si nu pentru bani .

2. Sa acordati multa atentie scrierii corecte si modulu de exprimare .Stiu si eu gresesc ,insa acesta e un lucru foarte important .

2. Sa raspundeti comentariilor pe care cititorii le scriu la postari!Si eu incerc mereu sa raspund tuturor chiar daca nu am functia de replay la comentarii ,incer mereu sa raspund .


4.Aveti grija cand faceti poze sa nu aveti tot felul de ...cabluri, cearsafuri , hartii , cesti sau mai stiu eu ce ..prin preajma .

5.Sa va respectati cititorii stiti cum e aia clientul nostru stapanul nostru , cam asa e si aici ... fara cititori nu exista blogger :) 



Cam aceasta e treaba cu acest tag ...daca este cineva interesat si va placut puteti sa il preluati cu mare drag .
Pupici .

Etichete: