Review Pudra Max Factor Creme Puff

De mult imi doresc o pudra sa nu incarce tenul , sa nu se vada urat .... sa fie de calitate si sa fie ieftina. Tenul mixt cere de regula aplicarea unei pudre, eu avand un astfel de ten apelez mai mereu la o pudra pentru ca altfel risc ca fondul de ten sa nu tina mai mult de 2-3 ore chiar daca pe el scrie ca dureaza 16 sau 18 h .Sau tenul sa inceapa sa luceasca daca fondul de ten nu este unul mat si chiar si asa dupa cateva ore tenul meu tot o ia razna .Asa  ca mai mereu apelez la o pudra matifianta , eventual vara la una iluminatoare .
Dupa cum am zis pudra imi este un ajutor de nadejde .
Una din pudrele care ma impresionat in trecut a fost cea de la Rimmel.Buna si super ieftina . Am cumparat-o de vreo 2-3 ori , insa m-am saturat de ea si voiam sa incerc si altceva .
Stiind ca produsele  Max Factor sunt bune  si avand deja contact cu cateva produse am zis sa incerc si pudra .




Produsul vine intr-un ambalaj dragut si auriu impreuna cu un buretel si o folie de plastic. Capacul este unull auriu , elegant si simplu .Aspectul ei este demn de un produs high-end pot spune, diferenta este pretul  care este accesibil , pentru ca toata lumea interesanta de o pudra buna, sa o poata incerca.
Pudra Max Factor Crème Puff confera avantajele unui fond de ten, asociate cu calitatile unei pudre: acoperire de efect, matifiere si uniformizare. Are filtru UV, aparand tenul de efectele nocive ale razelor solare.Super nu  ?
Desi eu mi-am ales translucent ...are totusi putina culoare ...insa se uniformizeaza frumos pe ten .



Imi place sa o aplic cu o pensula mare si pufoasa, stiti voi pensula kabuki pe care v-am prezentat-o intr-un articol trecut .
Rezultatul aplicarii pudrei Max Factor Creme Puff este unul destul de natural,
  porii nu mai sunt la fel de vizibili are o textura catifelata, care aplicata pe ten nu lasa impresia de ten incarcat.Urasc cand patesc asta, daca e sa ies in oras si am probleme de genu , ma demachez in secunda nr 2 .Acoperirea este medie, camufland imperfectiunile minore intr-un mod eficient, iar reducerea stralucirii din zona T este un aspect de luat in calcul. Rezistenta si pretul mic nu pot fi ignorate,pot spune ca prelungeste rezistenta fondului de ten cu pana la 3 ore, daca mai folosesc si un primer ...atunci 5-6 ore pot sta linistita. Aceasta pudra are si un parfum, destul de subtil insa il are . e bine de mentionat lucrul acesta pentru fetele care nu suporta lucrul acesta .Pe mine nu ma deranjeaza insa zic ca se putea si fara .
Pudra nu are o oglinda , deci daca vrei sa iti pudrezi nasul pe timpul zilei  fie trebuie sa ai o oglinda la tine fie trebuie sa mergi undeva la o baie .
Pe aoro.ro am gasit pudra in 11 nuante ... dupa cum v-am spus eu am ales translucent , ma gandeam ca va fi doar pudra insa observ si putina culoare.Cu toate acestea , aceasta nunata in mod normal ar trebuii sa se potriveasca oricarui nuante de ten , insa nu pot sa ma pronunt decat asupra nuantei tenului meu care este destul de deschis . iar  atunci cand o folosesc categoric trebuie sa am  oglinda in fata altfel risc sa raman cu urme inestetice si a fi sigura ca am aplicat-o cum trebuie .
Categoric nu o recomand unui ten uscat , descuamat sau  dezhidratat.. va face ca tenul sa se usuce si mai tare si sa arate foarte urat .
Gasiti pudra pe Aoro.ro
Gramaj 21gr
Pret 30lei
Disponibilitate 11 nuante 
Nota mea 9.5 



Etichete: