Review lac pentru intarirea unghiilor

Nu stiu ce e cu mine in ultima vreme dar am cam avut de suferit din cauza unghiilor . Bine daca stau si ma gandesc cam de dupa ce am nascut am avut problema asta .Inainte ..cand eram prin liceu ...eram mandra de unghiile mele.Erau lungi , tari si sanatoase.Nu foloseam nici un tratament pentru ele..oja si atat . .. off cat tanjesc dupa acele vremuri . Acum de fapt mai bine de vreo 2 ani ...m-am tot confruntat cu unghii casante , unghii ce se exfoliaza foarte repede si usor si unghii fragile .
Am tot incercat diferite tratamente... am incercat si tratamente naturiste ..insa si astea trebuie facute  o perioada buna de timp pentru a da rezultate ...Toate bune si frumoase doar ca m-a apucat lenea si nu am mai stat sa imi prepar tratamentul.Gasisem ceva cu zeama de lamaie si ulei de masline ...pentru unghii exfoliate si ulei de masline , cu un galbenus de ou si putina miere pentru unghii tari . Am facut aceste tratamente , o zi , doua , trei dar pana cand ..sa stau s aprepar sa incalzesc uleiul apoi inca 10 min cu tratamentul pe unghii.Stiti cum e lenea e cucoana mare ... asa ca mi-am zis ... imi trebuie un tratament de unghii din magazin ,ceva ce sa dau pe unghii sa isi faca treaba si atat sa  nu mai am alte treburi .Auzisem atunci de tramanetul cu vitamina B de la Farmec. L-am incercat , l-am folosit mult timp si mi-a placut ...si-a facut treaba foarte bine , era ieftin si bun .Singurul inconvenient care ma facut sa renunt la el , a fost faptul ca imi usca extrem de tare cuticulele ,chiar daca aveam grija sa nu dau pe langa, nu stiu cum..se scurgea sau nu stiu si ajungea la cuticule .

Bun... am renuntat la aceasta lotiune si am gasit un tratament de la Sally Hansen bun bun. ... mi-au crescut si unghiile , mi s-au si intarit ..pana la un moment dat pana nu a mai functonat nimic. 
Am ajuns la disperare , am zis ca o sa imi iau ceva vitamine , insa pe Aoro am mai gasit o solutie salvatoare Sally Hansen Miracle Strenhgt .Un lac pentru intarirea unghiilor .

 Sally Hansen este unul dintre brandurile cele mai de succes in ingrijirea unghiilor. Marca poarta numele fondatorului, care la sfarsitul anilor cincizeci ai secolului trecut a conceput lacul de unghii Hard As Nail cu care si-a castigat rapid popularitatea imensa. Produsele cosmetice pentru unghii Sally Hansen contin extracte din plante si ingrediente exclusive, cum ar fi perla sau calciul coral, proteine​​, care furnizeaza vitaminele si mineralele necesare unghiilor, prevenind uscarea lor. In compozitia lor nu se gasesc formaldehide sau tolueni si nu sunt testate pe animale, ci exclusiv prin metode alternative.Sally Hansen este in prezent considerat lider mondial pe piata cosmeticelor pentru unghii.
Sally Hansen Strength este un  lac pentru intarirea unghiilor moi si subtiri. Exact ce aveam nevoie .A aparut exact cand aveam nevoie mai multa de el .
Mi-am taiat unghiile " din carne " si chiar si asa mi se tot exfoliau. Le-am taiat si am tot dat cu lac zi de zi ..azi dateam , a doua zi stergeam si aplicam din nou ..si uite asa  2 saptamani .Unghiile mele sunt pe drumul cel pun si cresc incet incet .Poza este facuta de cateva zile (sambata cred )Acum mi-au mai crescut putin si le-am dat cu oja ...le  pregatesc pentru colaborarile ce urmeaza .
Deci din start va zic ca imi place , este un tratament bun si un pret pe masura.
Imi place sticluta forma si culoarea . In general tratamentele se gasesc intr-o sticluta tranparenta banala si cam atat .Aceasta are un mov tare dragut si capac auriu .La lumina naturala pot sa vad si cat continut mai este inauntru .
Are o cantitate generoasa de 13.3 ml , imi ajunge o perioada destul de lunga...Deocamdata nu stiu daca am folosit un sfert si am folosit-o zilnic timp de o saptamana si apoi cam la doua zile .Acum folosesc data la 2-4 zile depinde cum imi schimb manichiura. Unghiile cresc , nu se mai exfoliaza si ma bucurrr tare .
Este valabila 24 de luni de la deschidere ...dar nu se va ajunge pana acolo :)) o folosesc ca si baza inainte de o manichiura deci se va duce ...nu apuca 2 ani :) cel mult jumatate de an daca prinde folosit la frecventa maxima .
Pretul ....pretul este unul nu foarte accesibil pentru toata lumea ..dar daca vrei unghii sanatoase si frumoase atunci faci un sacrificiu si dai 29 de lei pe o sticluta .
Cine a mai incercat acest tratament sau orice alt tratament de unghii de la Sally Hansen ... ? 


Etichete: