Review - Gel de dus cu goji si rodie Anian

De ceva timp folosesc gelul de dus cu goij si rodie de la Anian





Gelul de dus cu extract de goji si rodii este unul din produsele pentru ingrijirea  pielii corpului,produs pe care il puteti gasi in  gama cosmeticelor antioxidante Anian.Proprietatile antioxidante ale fructelor de goji si rodie combat semnele imbatranirii provocate de radicalii liberi  si aporta hidratare datorita vitaminelor si polizaharidelor continute de fructele rosii.


Producatorul spune:
Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea.
Mod de folosire: Aplicati pe pielea umeda, masand usor cu mainile sau cu un burete. Limpeziti cu apa din abundenta.
Testat dermatologic.
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Cantitate: 750 ml.


Acest gel de dus cu extract de goji si rodii mi-a rasfatat pielea si simturile in fiecare seara. Are un miros minunat, un parfum placut si discret care se mentine pe piele pe o perioada bunicica si fara sa usuce pielea. Acum depinde daca aplicati crema dupa baie, eu DA, aplic crema dupa dus si recunosc ca mirosul gelului de dus se pierde, fiind inlocui de mirosul cremei folosite. Imi place si culoarea roz piersiciu pe care o are.De la goji presupun...Face multa spuma , asa ca nu este nevoie de o cantitate foarte mare de produs, asta inseamna ca va ajunge  mult timp,  gelul de dus vine intr-o cantitate considerabila de 750 ml dupa cum am mai spus .Capacul imi permite sa asez produsul si invers atunci cand o sa fie pe terminate iar acesta se deschide destul de usor  , nu cum am mai patit in trecut sa mi se rupa capacul din cauza ca se deschidea prea greu .
Curioase cat costa un asemenea gel de dus  la o calitate si o cantitate atat de mare ?Doar 22 de lei .Super nu .
Il gasiti pe Triodelux 

Etichete: