Ootd - My new coat and sneakers

Am pus de ceva vreme de acest palton ... acesta si mai este inca unul asemanator ... cand m-am gandit sa il comand am avut nevoie si de ajutorul vostru... am avut  o grea decizie ...Intr-un final m-am hotarat si abia l-am asteptat. .. din pacate mi-a ajuns la posta vamala asa ca am mai avut de asteptat putin pentru ca acolo ma duc odata pe luna dupa ce se mai aduna cateva colete .Nu am posta in oras  e la 100km si e mai greu pentru mine .Dar odata pe luna fac cate un drum .
Inca nu era ajuns si aveam deja in cap cateva combinatii cu acest palton ....una dintre ele o sa o vedeti astazi  ... :) Sper sa va placa mie una mi-a placut mult ... am adaugat la tinuta si bascuta mea cea noua pe care nu o purtasem pana atunci , nu stiam cum si cu ce sa o combin :) De asemenea am asteptat cu nerabdare sa imi ajunga si sneakersi de la Oasap ... au ajuns si eu intr-un final tot la vamala ...asa ca am ridicat ambele colete odata si tinuta era gata  ....




Palton Here (click to shop )
Esarfa Here (click to shop )
Jeans Here (click to shop )
Sneakersi Here (click to shop )
Bluza 6ks 
Bascuta No Name




























Imi  cer scuze si pentru calitatea pozelor insa din cauza ca nu a fost soare nu au iesit foarte bine ...si dupa ce le-am pus pe blog si-au mai modificat odata rezolutia... si asta e rezultatul. Oricum daca vreti sa vedeti produsele mai bine  ,v-am lasat link-urile lor .

Pupici  :* 

Follow and vote me

Lookbook

Chictopia 

Printrest

Twitter

Tumblr 

Thank you  !!!

Etichete: ,