Oaki Junior = petreceri pentru copii

Da ... dupa cum zice si titlul postarii de astazi Oaki Junior se ocupa cu petreceri pentru copii . Oaki organizeaza cele mai reusite petreceri pentru copii .
Stiu ca o parte din voi aveti copii unele dintr voi copilasi mai mari unele copilasi mai micuti .V-am mai spus deja dar Rares al meu e deja fascinat de Mickey Mouse , Spiderman , Scooby Doo si mai nou de Tom si Jerry .LumeaDisney pentru el a devenit o lume frumoasa unde iti face noi prieteni in fiecare zi  .

Oaki junior are deja  8 ani de experienta in industria de divertisment pentru copii.  Ei ofera personaje de poveste si animatori la petreceri pentru copii ( Jack si Izzie piratii din Tara de Nicaieri, Magician, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Ariel, Hello Kitty, Capitanul Hook, Alba ca Zapada, Rapunzel, Ben Ten, Printesa Belle, Jasmine, Sportacus, Stefania, clown, clownite, Zana Maseluta, Printesa Aurora, Tinkerbelle, Piratul Spook, Spiderman, Batman ..) cu programe de petrecere personalizate si accesorii petreceri copii.
Cum s-ar simtii orice  copil sa stie ca personajul care il indrageste el cel mai mult va fi prezent la petrecerea lui aniversara.Minunat cu siguranta . incantat fara doar si poate  .
Fie ca este vorba de petreceri copii cu un grup mic de copii sau de evenimente corporate organizate pentru 500 de copii, Oaki Junior este partenerul specializat in servicii, logistica, produse si programe de animatie si divertisment pentru copii.
Ei pot fi invitati chiar si la petrecerea de craciun la gradi , ca tot se apropie acum ..
Organizare petreceri copii - oakijunior.ro
Din pacate pentru ca stau intr-un oras ... la capatul lumii :))Oaki ar ajunge mult mai greu ...si costul cred ca ar fi mai marisor insa pentru cine doreste animatori pentru copii la petrecerile organizate domiciliu sau in gradinite, hoteluri, pensiuni, sedii de firma din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Braila, Galati, Focsani, Targu Mures, Ramnicu Valcea, Campina, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Blaj, Poiana Brasov, Rasnov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Medias, Sighisoara, Campulung, Busteni, Bran, Sebes, Bacau, Adjud, Deva, Hunedoara … sunt bine veniti sa dea un semn organizatorilor .
Nu au ce pierde , doar de castigat simpatia celor mici , bucuria din sufletele lor si incantarea ca au avut asemenea personaje la petrecerea lor .
Echipa asta de oameni  chiar  e pregatita sa faca copii si parinti fericiti. Pe langa sumedenia de personaje .. se ocupa si de invitatii personalizate, teatru de papusi, picturi pe fata, decoruri tematice, pinata, programe tematice de petrecere, disco-jocuri pentru copii, sistem de sonorizare, torturi…).Pentru petrecerile sau evenimentele organizate pentru copii oriunde in Romania nu trebuie decat sa cereti o oferta personalizata si echipa Oaki Junior va pregati un program de petrecere personalizat in functie de nevoile si dorintele d-voastra. 
Super simplu nu-i asa ?

Etichete: