Cum sa porti cizmele peste genunchi

Cizmele peste genunchi au devenit unul dintre articolelor din categoria must have  inca din iarna trecuta.Intr-adevar, cizmele peste genunchi iti pot alungi silueta si iti ofera o imagine chic dar sunt, in acelasi timp, un articol uneori dificil de purtat, iar in cazul in care nu le asortezi intr-un mod potrivit.

1. Pentru un look clasic, opteaza pentru o tinuta monocromatica

Unul dintre cele mai inspirate moduri de a asorta cizmele peste genunchi este sa le porti la o tinuta alcatuita din piese uni, intr-o singura culoare. 

2. Evita capcana fustelor prea scurte

O fusta prea scurta purtata impreuna cu cizme „over the knee" nu doar ca arata vulgar, dar iti face picioarele sa para mai groase, indiferent de cat de frumoase si suple ar fi de fapt.

3. Poarta cizme peste genunchi cu jeansi skinny

O alta varianta extrem de usor de purtat este combinatia de cizme peste genunchi si jeansi stramti sau colanti. Cele mai potrivite cizme pentru astfel de tinute sunt cele care depasesc doar putin genunchiul si nu cele foarte inalte.

4. Nu purta cizme peste genunchi pe piciorul gol

Evita sa porti cizmele peste genunchi fara dres sau pantaloni sau cu un dres transparent si lucios atunci cand distanta dintre cizma si fusta este mai mare de trei degete.Rezultatul va fi unul care cu siguranta nu iti va face cinste. 

5. Lasa la vedere doar cativa centimetri de piele

Daca porti o pereche de cizme lungi alaturi de o rochie sau o fusta al carui tiv este la doar 2-3 centimetri de marginea cizmei, lasand sa se intrevada doar o mica parte a piciorului, vei fi mult mai sexy decat daca ai purta cizmele cu un o rochie mini. 

6. Obtine un look infailibil cu ajutorul dresului negru

O modalitate de a purta cizmele peste genunchi, fara riscul ca ai putea da gres, este sa le porti impreuna cu un dres negru, indiferent daca este mat sau usor transparent.
7. Nu alege doar cizme peste genunchi negre
Desi negrul este culoarea predominanta, atunci cand vine vorba de cizmele lungi, nu ezita sa iti alegi si o pereche intr-o nuanta mai interesanta: caramel, bleumarin, gri inchis, maro sau caramiziu.
De asemenea ai grija totusi ce culoare alegi , s-ar putea sa te plictisesti repede , sau sa nu stii cum si cu ce sa  le asortezi si asa ar trebui sa renunti la niste cizme superbe .

8. Nu spune nu rochiilor mai lungi

Nu evita sa porti rochii sau fuste care acopera partea de sus a cizmelor. Dimpotriva, o astfel de combinatie iti ofera o imagine indrazneata si eleganta, care nu va trece neobservata.









In speranta ca acest articol va va fi de ajutor ...am sa mai revin si cu alte  sfaturi....


Etichete: