O jacketa versatila

Mda..ati auzit/ vazut bine.. o jacketa versatila .Adica o jacketa ce o poti purta si intr-o  tinuta casual si la una office sau de ce nu intr-o combinatie cu adidasi.Am vazut ca se poarta combinatia asta ..palton gros ... si adidasi.Eu nu am incercat inca dar avand in vedere ca am deja un palton pe drum..si o pereche de snickersi ..orice e posibil.Si da , am un palton pe drum..dar mai vreau unul , tocmai de aceea cautand si cautand ceva dragut si pe placul meu am dat de Oasap ..Oasap e unul din magazinele chinezesti unde produsele se ptrivesc cat de cat ca marime... adica se apropie foarte tare de real.. Din restul magazinelor imi iau haine marimea L ca sa imi fie si mie bune. de la ei ...S sau M exact marimea pe care  o port.
Dupa cum v-am zis paltonul acesta mi-a atras atentia pentru lejeritatea cu care se poate combina orice cu el.


Spuneti si voi daca nu da bine in orice combinatie ...
Chiar daca si eu sunt sceptica in a purta paltonul in combinatie cu adidasi cand ma uit la poza de mai sus parca parca prind curaj si mai mai ca as purta .
Ce nota eleganta ii da si unei tinute office sau chiar si celei casual .
Mie una imi place .Pare gros si potrivit pentru toamna asta friguroasa sau chiar si pentru la iarna .Si ghetele tot de pe Oasap sunt si imi cam fac cu ochiul.Mie frica de marimi , ca nu prea am eu noroc la papuci pe site-urile astea .
Paltonul il gasiti aici (click to shop) la doar 39.90 .Daca mai comandati ceva pana la 50 $ veti avea si transportul gratuit .In caz contrar transportul costa doar 6 $ .


Ce ziceti ? Mie una imi place modelul si materialul si nu se stie ...poate va fi al meu ...

Etichete: ,