Masca de fata homemade

Punctele negre, denumite si comedoane, se formeaza atunci cand porii sunt astupati de impuritati sau cand sunt folosite produse de machiaj neadecvate tenului tau. Sebumul acumulat in pori oxideaza, astfel incat partea superioara a dopului format devine inchisa la culoare si vizibil inestetica. In farmacii exista, desigur, o multime de produse care te pot ajuta in acest sens. De asemenea, la saloanele de cosmetica poti beneficia de tratamente speciale, care te vor scapa, in timp, de problema cu care te confrunti. Totusi, daca te numeri printre persoanele care prefera solutiile homemade, si in cazul indepartarii comedoanelor exista o asemenea varianta.


Iata in ce consta aceasta!
In primul rand, trebuie sa ai la indemana doua ingrediente, in urmatoarele cantitati:
-15 grame de gelatina;
- 30 de grame de lapte.
Modul de preparare a benzilor este urmatorul:
-amesteca gelatina cu laptele intr-un recipient din plastic;
-pune mixul la cuptorul cu microunde vreme de 15 secunde;
-amesteca din nou, pentru a te asigura ca ai o compozitie omogena.
Odata ce ai trecut de acesti pasi, aplica amestecul obtinut pe nas si pe oricare alta zona afectata de comedoane. Trebuie sa te misti foarte repede, pentru ca mixul se transforma rapid intr-o masa gelatinoasa.
Dupa ce ai aplicat masca sub forma de benzi, asteapta aproximativ 15 minute, pana cand aceasta se intareste si iti da senzatia ca te strange. Acum este momentul sa indepartezi cu atentie masca, fara a trage cu putere, totusi. Daca nu vei respecta aceasta regula, este posibil sa te alegi cu mici leziuni si iritatii ale pielii. Dupa aceea, poti aplica produsele cosmetice utilizate de obicei.

Ce ziceti ?O varianta mult mai ieftina a benzilor pentru puncte negre.Eu nu am incercat-o dar e posibil sa o fac .

Etichete: