Haul - O noua comanda Aoro

Zilele trecute va aratam pe pagina de facebook cu ce m-am mai innoit eu :) Cu  ce produse mi-am mai imbogatit colectia de cosmetice .daca pot zice asa  sau mai bine zis care au fost ultimele achizitii.
Printre altele am ales din nou Aoro pentru produsele lor de calitate si pentru preturile bune ,fata de alte magazine online .Cele fizice nu intra in ecuatie pentru ca unele dintre ele au niste preturi astronomice fata de magazinele online . Aoro dupa cum stiti comercializeaza produse de la firme cunoscute dar care au provenienta Cehia .

V-am aratat deja in ce a constat comanda mea. Nu a fost una mare insa de data a fost strictul necesar  :)Strict atat pentru mine cat si pentru sotul meu. 
De data asta si-a comandat si el un nou set de rezerve pentru aparatul de ras.La servici este obligat sa fie mereu barberit si asa ca are nevoie de aceste rezerve.O data cam la doua zile se rade mai avea o rezerva din vechiul set asa ca ii trebuiau altele noi.S-a asigurat la acest capitol pe cel putin 3-4 luni .(zic eu ) dar nu stiu exact cat il vor tine .
Pe langa aceste rezerve si-a mai comandat si un deodorant stick de data asta de la Garnier .Data trecuta si-a luat de la Gilllete a fost foarte bun  , insa vazand ca si deodorantele mele de la Garnier au fost bune a vrut sa incerce si el .
Pana in momentul de fata e multumit , chiar daca dupa prima utilizare  "Sapunelul" s-a crapat in jumatate .Nu a fost o mare problema pentru ca isi face treaba bine si a trecut cu vederea acest aspect ,
Daca sotul si-a comandat strictul necesar si eu m-am cam abtinut si mi-am luat doar produsele de care aveam nevoie momentan.
Tratament de unghii de la SallyHansen ,, fond de ten de la Rimmel si o pudra de la Max factor .
Tratamentul de unghii pe care l-am folosit pana la epuizare a fost tot de la Sally Hansen , am facut si un review .A  fost foarte bun m-am inteleg tare bine cu el ,unghiile mele au crescut frumos.
Acum cu acest tratament sunt la inceput insa am sa va zic mai multe la momentul potrivit .
Eu zic ca va fi bine , presimt asta  :) 

Eram in cautare de un nou fond de ten.Cele care le aveam fiecare mai are cate putin pe fund  si na ..eu cum nu prea ies din casa fara un bbcream sau fond de ten ...imi trebuia.Din pacate nu prea am nimerit nuanta insa o combin cu Rimmel Wake me Up si am rezolvat problema .Acoperirea e buna ...dar nu va mai spun nimic acum.Pentru cine nu l-a folosit va tin in suspans pana saptamana viitoare.Atunci am sa ii fac un review mai detaliat .

Iar pentru ca nu mai aveam o pudra mata , m-am decis sa imi iau una.Am doua ambele sunt de la Avon insa sunt iluminatoare .Voiam   o pudra mata , am avut-o pe cea de la Rimmel , o pudra foarte buna si ieftina .Cu toate astea am vrut sa schimb sa incerc si altceva.Stiind ca produsele MaxFactor sunt bune am optat pentru o pudra matifianta de la acest brand .Nu regret pentru ca imi placeeee, e chiar buna .
Si ca un cadou mi-am ales o mostra de parfum de Clavin Klein -Eternity .Am incercat si imi place si mirosul si cat persista .E posibil ca dupa inca una doua folosiri sa ma faca sa cumpar si varianta full size .
Ati incercat vreo unul din produsele cumparate de mine ?Ceva pareri ?


Etichete: ,