Review -Pensule BrushArt

Cand v-am aratat ultimele mele cumparaturi de la  Aoro ,cateva dintre voi v-ati aratat interesate si de pensula kabuki de la BrushArt .Kabuki ii spun eu insa pe site este numita pensula universala.
V-am zis de pe atunci ca imi place si m-am indragostit de ceva timp de genul asta de pensule.Eu le folosesc pentru aplicarea pudrei.M-am invatat cu ea si o folosesc foarte bine. Prima pensula de genul acesta a fost comandata de la Mua .Mi-a placut mult pana am descoperit o alta comandata de pe un al site .Eram multumita de
ea ..dar dupa ce am primit-o pe cealalta am cam lasat-o balta .
Pensula de la Mua este mult prea deasa si parca nu imi mai place , inainte cand era singura pensula eram multumita dar acum dupa ce am 3 ..am inceput sa fac nazuri :))
Stiind ca astfel de pensule sunt destul de scumpicele ,nu prea mi-am cumparat de la noi , insa am gasit pe site la Aoro , la doar 14 lei si am zis ca trebuie sa incerc.
Zis si facut , in ultima comanda de la ei , ati vazut-o si astazi am sa va zic doua , trei cuvinte despre ea si despre o alta pensula cumparata tot de acolo.
Cand am primit pensula am desfacut-o repede si am si pus-o la treaba .
Acum comparand-o si cu cea de la Mua si cu cea no name ,pot sa va zic ca este cea mai buna.Dupa cum am zis cea de la Mua este prea deasa si parca imi sterge tot fondul de ten , in loc sa mi-l fixeze.Iar pensula no name este  cu firele prea rasfirate ,parca ar mai trebui ceva fire sa fie asa cum trebuie .
Pensula cosmetica  Brush Art are peri foarte bine aranjati si desi e exact ce trebuie.Parca parca mi-as mai comanda una .

Are peri foarte moi si nu zgarie, nu  irita sau mai stiu eu ce .Am si spalat-o de foarte multe ori ,si nu i-a cazut nici un fir de par.
O mare bila alba pentru treaba asta .Putine pensule se mentin bine chiar si dupa spalare si mai ales la un pret atat de mic .
Aceasta pensula mi-am luat-o in urma folosirii pensulei pentru eyeliner  tot de la Brushart .Pensula este destinata trasarii eyeliner-ului insa eu o folosesc pentru aplicarea fardului de pleoape .
Pretul a fost si la aceasta extrem de mic doar   8 lei.
Dupa mai bine de 5 luni de folosire a pensulei aproape zilnic ,si spalare la fel de deasa ...pensula arata exact ca si cand am cumparat-o.Mi-am zis daca asta a rezistat de ce n-ar rezista si pensula kabuki.
Si oricum daca nu ar rezista pentru 14 lei nu e nici o tragedie.
Insa eu m-am interesat putin si am descoperit ca pensule cosmetice BrushArt , dupa cum sugereaza si numele, transforma literalmente machiajul de zi cu zi in arta. Aceste pensule frantuzesti profesionale au fost special concepute pentru un machiaj perfect al fetei, ochilor si buzelor. Un machiaj perfect necesita precizie in aplicare, precizie pe care BrushArt o poate atinge folosind materiale de inalta calitate.  Marca BrushArt cuprinde o gama larga de pensule cosmetice pentru orice tip de machiaj.  Mai exact, aceste produse BrushArt sunt special concepute pentru aplicarea blush-ului, pudrei, rujului sau gloss-ului. 
Iar partea cea mai frumoasa e ca toate se pot gasi pe Aoro.ro.
Si ca sa fiu mai scurta si la obiect aceste pensule sunt pensule profesioanale sau ma rog semiprofesionale ,la preturi incredibil de mici .Le speli si le folosesti non stop iar din ele nu pica nici un fir de par .
Am mai gasit pe site cateva pensule si trebuie sa mi le i-au pe toate , sau de ce nu sa imi arunc vechile pensule si sa mi le innoiesc cu acestea .



Voi ce fel de pensule folositi ?

Etichete: