Review- Gel micelar La RochePosay

Am tot vazut , n si n  review-uri si diferite pareri despre apa micelara .Am vrut sa incerc si eu aceasta apa micelara insa din prea mult entuziasm am ales  un gel micelar :)Din gama diversa de firme am ales La RochePosay .Stiu ce este o firma cu produse dermocosmetice si la tenul meu cu probleme ...care app e ceva timp ma uimeste...am un ten curat si pot iesi din casa chiar si fara fond de ten ..yupiiii .
Nu stiu exact care este cauza dar pot da vina si pe acest gel micelar :) 
Dupa cum v-am zis stiu ca La RochePosay comercializeaza dermocosmetice recomandate de medici.Intradevar si pretul e putin mai ridicat insa se merita .Pentru sanatate dai toti bani din lume.
Stiu ca tot de la aceasta firma am mai folosit si un gel de curatare pentru dus.Eu l-am  folosit pentru o dermatita atopica si mi-a fost recomandat e dermatolog...si-a facut treaba si si-a meritat si bani chiar daca atunci cand l-am cumparat m-am cam strambat cand am auzit pretul :))
Si pentru ca m-am interesat putin de istoria La RochePosay ....am aflat ca La Roche-Posay se poate mandri cu o legenda nobila care datează din secolul
14, cand calul l-a ranit pe Constable Charles IV ,vindecarea fiind efectuata pe baza de apa termala. Zvonul a parcurs secole intregi, pana in 1897 cand compoziţia produselor lichide a fost recunoscuta oficial. Din acest moment a inceput construirea unui nume recunoscut La Roche-Posay, care venea de la regiunea franceză care deţine aceste unice spa-uri termale. In totalitate, produsele naturale La Roche-Posay sunt destinate atât pentru adulti, cat si pentru pielea copiilor. Hidratante si calmante, produsele La Roche-Posay se pot lauda cu efecte foarte eficiente.

Dupa cum va ziceam  eu mi-am dorit o  apa micelara  La RochePosay  dar m-am trezit cu un gel micelar :))vina este in totalitatea a mea..m-am lasat dusa e val...Firma, cantitate , pret ,beneficii dar nu m-am uitat si ce comand ...am vazut micelar pentru piele sensibila..asta e ..al meu trebuie sa fie :)
Chiar daca e un gel si nu apa cum am vrut initial.nu regret pentru ca si acesta isi face treaba,Poate pe viitor , de fapt nu poate  ci  sigur am sa imi i-au si o apa micelara ( si de data asta am sa fiu mai atenta :)) si am sa vad de ce e in stare si ea.Atunci am sa pot face un review oarecum comparativ.


Incep prin a va spune ca este un gel transparent si parca are un parfum subtil..imi place nu ma deranjeaza...si nici tenul sau ochii mei nu au zis nimic...din contra il iubesc.
Il folosesc la demachiere in general seara..dimineata in general folosesc apa si un gel de spalare .Seara la demachiere imi ppregatesc 3-4 dischete  demachiante , aplic cam cat  o boaba de mazare sau putin mai mult ...si incep sa demachiez .Pentru ochi folosesc cate o discheta separata..pun putin gel micelar pe ea si o aplic pe ochi,si o tin acolo ca si o compresa.Nu frec ochiul pentru a evita ruperea genelor .Tin acolo aproximativ 30 secunde si apoi prin miscari blande incerc sa sterg tot machiajul ochilor.Insist foarte putin doar atunci cand am fost machiata si cu dermatograf negru,in caz contrat totul dispare imediat si usor.
Imi place ca machiajul se sterge repede, nu trebuie sa insist mult si nu imi irita ochi sau imprejurul lor. Am patit cu demachiante special pentru ochi sa nu le pot folosi pentru ca ma ustura .
Dupa cum am zis ,o singura discheta este suficienta pentru un ochi ,iar una sau doua pentru ten.In urma folosirii tenul  meu e mai catifelat si placut la atingere.Nu imi lasa o pelicula pe ten sau mai stiu eu ce si nici nu simt ca e lipicios sau ca imi tine/stramge fata. 
In general se zice sau cel putin eu asa am citit cam peste tot ca dupa folosirea apei micelare nu e nevoie de limpezire .Ei bine eu o fac pentru a fi sigura ca au disparut toate impuritatile.
Limpezesc ,aplic o lotiune tonica sau antiacneica dupa caz ...si crema de noapte :) Prin aplicarea lotiunii mai sterg inca odata tenul si ma asigur ca e curat ....apoi pot merge linistita la culcare.
De cand folosesc acest gel tenul meu radiaza...si spun sincer sunt extrem de bucuroasa..e mult nu am mai avut tenul atat de curat incat sa am curaj sa ies din casa fara fond de ten.Mai am o mica problema sunt prea alba la ten si cine ma vede ma intreaba daca nu sunt bolnava :))
Dar trecand peste acest aspect tenul meu iubeste  La Roche-Posay Rosaliac gel de curatare micelar pentru piele sensibila cu tendinte de inrosire si cred ca o sa iubeasca pe viitor si alte produse La RochePosay pentru ca m-am hotarat sa mai cumpar dermocosmetice.Va invit si pe site-ul oficial pentru mai multe detalii despre aceste produse. 

Pretul este de 56 lei 
Cantitate 200ml 
Nota mea 10

Voi ati folosit produse La Roche Posay ?Ati incercat si altceva ?Ce parere aveti de aceasta firma ?

Etichete: ,