Review Gel de dus ciocolata si portocale DolceNatura

Ma laudasem zilele trecute pe facebook,  cu noul meu gel de dus de la Dolce Natura .Atunci nu v-am putut spune mare lucru pentru ca abia   ce il primisem ,dar astazi a venit vremea sa va zic mai multe .




Dolce Natura este un  este un nou magazin online care va propune produse ecobio, organice sub marca LUMEN si ESSENZA & NATURABOMB COSMETICS, DOLCE SAPONARIA
BOMBS COSMETICS a luat nastere in urma cu 14 ani in Marea Britanie și are ca profil fabricarea si comercializarea de cosmetice naturale, create manual, din cele mai fine uleiuri esentiale, sub diverse forme incepand cu saruri si spumante de baie, uleiuri solide de masaj, produse pentru ingrijirea corpului si a parului. Din ce am inteles ar fi un inlocuitor cu succes al faimoaselor produse Lush.

DOLCE SAPONARIA a luat nastere in 1999 in Polonia si are ca profil fabricarea si comercializarea produselor cosmetice realizate manual, din cele mai naturale ingrediente.
Oferta include sapunuri cu glicerina, saruri si creme de baie, geluri si uleiuri pentru dus, unturi de corp, uleiuri de masaj, lumanari aromatice. 

LUMEN propune produse care au la baza ceara vegetala, fitil din bumbac fara plumb si arome atent selectionate, fara acizi ftalici si mosc sintetic sau compusi de origine animala.
ESSENZA & NATURA creaza produse naturale si ecologice, intr-un stil italian aparte, menit sa imbogateasca si sa transforme mediul inconjurator cu ale sale esente, lampi catalitice, geluri si lumanari.

Cand a fost sa imi aleg gelul de dus de pe site ...am avut mult de cugetat ...arome care mai de care..si cel mai important sunt prezentate intr-un mod care te face sa le vrei pe toate.Preturile sunt acceptabile si pentru toate buzunarele.
Oricum cred ca ati mai vazut si pe la restul bloggeritelor..isteria cu gelurile lor de dus ..ce frumoase sunt acele sticle cu gel de dus..si ce aromeee.
Eu dintre toate cu chiu cu vai am ales acest Gel pentru baie si dus natural Chocolate and Orang .M-am ghidat dupa miros :) ma gandeam ca nu am cum sa dau gres cu o asemenea aroma...ciocolata si portocale , 
Recunosc imi place ciocolata cu menta insa ..acest gel de dus ma face sa mananc si ciocolata cu portocaleeeeeee.
Gelul de dus are o aroma intensa si atunci cand il folosesc imi inunda baia de un miros placut si persistent de ciocolata .La fel si pe piele , daca nu aplic o lotiune de corp ..pielea imi miroase circa  2-3 ore ...Nu va zic cat de mult ii place si sotului meu :) La fel ca si mirosul consistenta este ca a ciocolatei...numai buna de intins pe paine :D
Seamana exact ca si o ciocolata lichida ...yammy numai cand ma uit la poza mi s-a si facut pofta de o ciocolata .Dupa folosire am o stare e liniste si calm,pielea imi este neteda si parfumata .Din descrierea de oe site am inteles ca aceasta ciocolata contine si cofeina ,cofeina ce curata pielea de toxine si avand si un rol anticelulitic.
Super treaba zic eu :) 
Si sistemul de dozare imi place .Are acest capac ...care te ajuta sa iti pui exact atat produs cat vrei. 
Ca si cantitate nu trebuie pus mult produs pentru o spuma densa si placuta .Eu l-am folosit de vreo 4-5 ori pana acum si s-a golit pana aproape e eticheta.
Pretul este unu bun 38.80 lei pentru o cantitate e 250 ml si avand in vedere ca e un produs natural si FARA PARABENI.
Am  vazut multe produse pe site-ul lor ...de la masti e par  sau de fata ,sampoane si sapunuri...toate in ambalaje de iti vine sa le iei acasa doar pentru ambalaj .Nu stiu daca v-ati uitat pe site dar si la capitolul spumante de baie stau extrem de bine..Eu sincer mi-as lua cateva prajiturele din astea  doar pentru frumusetea lor...si  nu cred ca le-as putea folosi :)  
Voi ati incercat vre-un produs de la Dolce Natura ?Daca nu sincer si cu draga inima va invit sa testati macar un produs ..sincer ce merita si plus de asta la comenzile mai mari de 50lei transportul e gratis prin FanCourier .Dupa ce termin acest gel de dus trebuie sa i-au site-ul la "puricat" si sa imi fac un mic whisliste...ca doar incet incet se apropie si ziua mea . tre sa ne rasfatam cumva  :D

Etichete: ,