Review fond de ten Astor Mattitude High Definition

Buna ... v-a fost dor de un  review ?  Astazi am revenit cu review-ul la fond de ten Astor Mattitude High Definition.Cand v-am aratat cumparaturile mele de la Aoro ,primul  pe lista dorintelor voastre pentru review a fost gelul micelar LaRoche Posay , iar cea de a doua dorinta a fost a acestui fond de ten.
M-am conformat si astazi vreau sa va zic cate ceva despre acesta .


Incep prin a va spune ca imi place acest fond de ten din mai multe puncte de vedere .In primul rand imi place tare ambalajul , forma lui si sistemul de dozare .
Sticluta este din plastic , asa ca in caz de mici accidente , o scapati din mana , pe gresie sau mai stiu eu ce altceva ..fondul de ten va fi in siguranta .Este un ambalaj elegant , zic eu si cu o forma draguta , ergonimica si usor de tinut in mana .E subtirica si incape cu usurinta si in portfard .Sistemul de dozare imi place cel mai mult.Are aceasta pompita pe care eu o prefer si la creme si la geluri si la orice .
Iti pui cantitatea pe care ti-o doresti fara a face risipa de produs .
Un alt aspect pentru care apreciez acest fond de ten este Spf -ul 22 .Un mare lucru la un fond de ten si mai ales un fond de ten care l-am purtat luna august.Luna de vara ai nevoie de asa ceva  si nu numai vara este nevoie de protectie spf asa ca acest fond de ten ,din acest punct de vedere il recomand .
Este dinsponibil in 6 nuante , al meu este   012 Natural si mi se potriveste bine .
Desi initial mi s-a parut inchisa culoarea , acesta se adapteaza foarte bine pe ten si nu se vede diferenta intre fata si gat.Chiar daca eu intind fondul de ten si pe gat , eu fiind mai alba la ten , de multe ori daca folosesc o nunta mai inchisa ,uneori se mai pot vedea mici diferente.Cu Astor Mattitude High Definition nu am aceasta problema.
Un lucru pe care l-am remarcat cand l-am folosit a fost mirosul. Nu e un miros obisnuit de fond de ten, ci unul floral, dulce. Nu pot zice ca imi place dar nici nu imi displace acest lucru.
Desi e un fond de ten lichid , consistenta lui e putin mai densa si acesta e un alt lucru care imi place.Nu imi plac fondurile de ten lichide,am avut unul si chiar nu mi-a placut deloc.Nici pe ten si nici consistenta lui ,cred ca era mult prea lichida pentru gusturile mele.
Gradul de acoperire este unul mic spre mediu.Daca era in perioada cand cosurile nu imi dadeau pace si aveam probleme cu tenul cu siguranta nu imi placea si il foloseam doar ca  crema colorata asa cand ieseam pana la magazin.Insa cum tenul meu in ultimul timp arata din ce in ce mai bine ,pot zice ca acest fond de ten este super :)
Rezistenta pe ten variaza de la ten la ten , eu avand tenul mixt ,in zona T mai gras ,dupa vreo 4-5 ore deja tenul meu luceste si nu mai arata bine .Chiar daca folosesc o pudra matifianta nu ma ajuta sa ii lungesc perioada .Poate pe un ten normal sau uscat rezistenta pe ten va fi mai lunga.Si apropo de rezistenta am observat ca si la capitolul rezistenta la transfer sta destul de bine. Nu prea lasa urme pe telefon si nici pe gulerele camasilor.
Un alt aspect care m-a cucerit este faptul ca nu lasa un aspect de masca.Imi place ca nu se vede de la o posta ca sunt data cu fond de ten :)Imi ofera un aspect natural ,un ten matifiat in prima faza :) un ten fresh mai luminos .

Sticluta are 30 ml si ajunge o buna bucata de timp, eu l-am folosit aproape toata luna august si septembrie .Inca mai am , nu stiu cat dar mai am..Aici as putea pune un mic minus , nu stiu exact ce cantitate de fond de ten mai am in sticluta.Aceasta e opaca nu se observa .
In  concluzie mi-ar place sa incerc si alte cosmetice Astor .

Il gasiti pe Aoro.ro
Cantitate 30ml 
Disponibilitate 6 nuante 
Valabilitate 12 luni de la deschidere 
Pret 49 lei 
Nota mea 9/10 

La ce produs vreti sa fac urmatorul review ? Lista o gasiti aici :) 

Etichete: ,