Paturi copii la Bekid

Cu cat inaintez in varsta ... si il vad pe cel mic cum creste ..ma tot gandesc serios sa ii fac o surioara.
Bine eu as vrea o surioara ,as vrea sa am pereche ,fetita si baiat , insa daca va fi tot baiat va fi la fel de bine.Si sotul si copilul isi doresc un baietel insa cum va vrea Doamne Doamne .
Si pentru ca ma gandesc serios la treaba asta , in viitorul apropiat ..imi place sa urmaresc si site-uri de profil .
Daca nu demult v-am mai aratat ceva carucioare pentru confortul lui bebe  seara asta m-am axat pe patuturi.Mi-ar place ca bebe al meu sa aiba un patut plin de confort .
Bine e drept ca pentru un patut cam cum il vreau eu trebuie si ceva spatiu...Spatiu de care nu prea dispun in momentul de fata.Chiar si asa imi place sa gandesc in perspectiva.
Rares al meu a avut un patut tip tarc ...din acela pliabil..a fost bun la vremea lui , din lipsa din spatiu si oricum pentru un bebelus a fost suficient .
Daca va fi sa vina si cel de-al doilea copilas ,mi-ar place un asemenea patut .

Pe langa faptul ca acest patut ...are o multime de sertare si se pot pune hainele lui bebe.Acestea se mai pot si detasa.Este un pat transformabil .Ce inseamna asta mai exact ?Inseamna ca atunci cand copilul creste se transforma intr-un pat de o persoana iar aceste sertare se pot combina dupa imaginatie intr-un dulap.sau comoda. 
Pe site puteti vedea mai multe detalii ,iar acolo va explica exact ce si cum.
Pretul este pe masura ,insa daca e sa ne gandim....cumperi patul la nastere si il foloseste pana la 18ani :))
Oricum mi se pare o optiune foarte buna.
Un alt pat interesant mi se pare si acesta, si de asemenea imi place modelul  si mi-as dori unul pentru copil. 
Si acest pat este unu pat transformabil.Comoda se poate pune atat in stranga cat si in dreapta..,iar dupa ce nu mai sunt de folos gratiile patului , acea parte de transforma in birou.Tare nu ?
Puteti intra pe site si vedeti cu ochii vostri.
Patul este  prevazut cu functie de leganare si mecanism de blocare a balansului.Sincer nu stiu unde e aceasta functie ,insa e super treaba asta.
Baza patutului e reglabila pe 3 nivele de inaltime,o alta chestie foarte folositoare si utila.

Pretul e mult mai ieftin decat primul pat prezentat .Diferenta e in jur de 800 de lei .Eu una as  opta pentru oricare model de pat pentru ca sunt cam  ceea ce imi doresc .Si acum daca ma gandesc cred ca as putea adauga si inca un pat suspendat deasupra acestuia si Rares al meu ar sta si el .Asa economisesc si spatiu.
Voi ce parere aveti ?
Eu una am dat o raita asa prin tot magazinul Bekid si mi s-a facut o pofta de shopping :)Magazinul asta se poate numi magazinul parintilor .Eu zic ca este magazinul preferat de mii de parinti .Aici gasesti aproape tot ce ai nevoie pentru puiul tau, dar si pentru o proaspata mamica.
Acum ca pat mi-am ales ... carucior am ales intr-un alt articol.....nu mai ramane decat sa vina bebe :))Bine mai trebuie multe alte chestii insa astea doua sunt printre cele mai importante ,zic eu .