Inventii ciudate de infrumusetare

Toate vrem să arătam mai bine fără prea mult efort şi fără prea multi bani cheltuiţi .Producătorii se bazează pe nevoia obsesivă a femeilor din întreaga lume de a fi din ce în ce mai frumoase, cu orice preţ ,aşa că inventează tot felul de chestii interesante şi mult mai ieftine decât o operaţie sau mai ştiu eu ce altfel de intervenţie 


Ventuze pentru buze

Oricât de volumioase ar fi buzele noastre, tot visăm la şi mai mult volum. Dovadă este industria în plină creştere a injectării cu acid hialuronic sau ulei de silicon. Dar teama de ace a condus şi la apariţia unor metode ceva mai controversate. Una dintre ele este vacuumul pentru buze, care nu este altceva decât un capac din plastic. Trebuie să-l fixezi pe buze şi apoi să tragi aerul pentru a crea vacuum. Eu una nu mi-aş injecta nimic în buze şi nu din teama de ace ci de teama de ce se poate întampla după. 

Video mai jos



Frumuseţe pe muchie de cuţit 

Acest intrument este conceput pentru exfolierea pielii. Arată mai degrabă ca o armă cât se poate de periculoasă, dar se pare că are scopuri mult mai blânde. Se numeşte Exfolimate şi ar trebui să acţioneze asemenea unei "raclete", îndepărtând celulele moarte de la suprafaţa pielii, atât pe corp cât şi pe faţă. Nu este ascuţită, dar trebuie totuşi mânuită cu grijă, mai ales pe faţă şi în zona gâtului. Se foloseşte în timpul duşului, pe pielea udă, într-un mod asemănător aparatului de ras.Sună interesant ..l-aş încerca 



Pernă pentru sâni

O invenţie mai mult decât ciudată.Mie una mi se pare ciudată şi un pic fără rost ,însa nu gustuurile nu se discută 
Perna pentru sâni este un dispozitiv menit să susţină sânii în timp ce dormi. Producătorii spun că previne formarea ridurilor la nivelul decolteului şi că te ajută să-ţi păstrezi sânii fermi pentru că lupta cu marele lor inamic: gravitaţia.



Ondulatorul care îţi aspiră părul 

Este un aparat care îţi poate da emoţii serioase. Îţi aspiră părul complet în interiorul său, unde, prin căi necunoscute, ar trebui să-ţi onduleze părul. Nu încerca asta singură acasă pentru că s-ar putea să ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a te elibera în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum ar trebui. Recunosc imi place cel mai mult. De la o perioada ma atras părul ondulat si mi-ar prinde bine o astfel de maşinărie .Am inţeles că nici nu e tare scump , în jur de 130 euro .

Video


Lărgitorul de pantaloni 

Pare să fie instrumentul perfect pentru început de an, după atâtea mese de sărbători. Această invenţie forţează talia pantalonilor tăi, dar o face treptat, astfel încât să nu-i distrugă. Chiar şi aşa, tot dieta rămâne soluţia ideală.Pentru mine una acest intrument nu este folositor , la cât sunt de slabă mi-ar trebui o invenţie sa stâmteze hainele singură fără a mai fi duse la croitor .



Ce părere aveţi despre aceste invenţii ?Aţi încerca ceva din cele prezentate ? Sau mai ştiţi şi voi ceva invenţii din astea ciudate ?

Etichete: ,