Cum combinam vesta de blugi ?

Vestele denim sunt printre cele mai clasice piese pe care cineva le poate avea în garderoba. Avantajul pe care ti-l ofera aceste haine, pe langa faptul că nu se vor demoda niciodata, este că le poti combina cu aproape orice. Daca esti în pana de idei priveste mai jos


1. Vesta  arata super combinata cu pantaloni mai colorati. Adauga acestei combinatii o pereche de sandale  pentru un look perfect de vara , asta in amintirea ei :) 



 Un tricou simplu si o pereche de blugi clasici reprezinta o combinatie destul de boring. Dar daca adaugi  o esarfa colorata si o vesta de blugi iti vei  revitaliza look-ul !


Combinația  negru-denim arata super. Încearca sa adaugi o vesta deasupra unei rochii negre iar pentru un plus de culoare, încearca sa-ti pui niste pantofi neon sau de ce nu tenisi 

 Pentru un look mai navy, combina-ti vesta cu o rochie în dungi!Hmm tocmai mi-a venit o idee ,daca mai prin cald sigur o pun in practica :)
 Daca vrei să fii sic, încearca sa combini vesta cu un tricou simplu, o fusta cu printuri iar în loc de sandale, încearca niște ghete!Eu fiind contra ghetelor pe timp de vara insa acum eu zic ca se potrivesc de minunte
 Pentru zilele mai racoroase, poti purta vesta deasupra unui pulover.Da bine nu ?


 ..Puteti incearca si geaca din blugi...efectul e cam acelasi ca si la vesta .Toamna asta ...geaca mea de blugi va fi pusa la treaba  :)

Si combinatia vesta si  pantaloni de piele  cu un colier statement eu zic ca da bine


Mda stiu suna aiurea ,geaca/vesta de blugi si pantaloni de blugi ,eu zic  nu te ferii sa combini cele doua elemente. Însa ai grija ca cele doua culori sa fie diferite!
 Pentru un look mai boho, încearcă să pui vesta deasupra unei rochii din dantela.;)


Voi purtati veste de blugi ?Eu am una singura dar vreau sa imi mai iau cel putin una ...le poti purta la  orice, si da tare bine .

Etichete: