Ce ghete purtam toamna asta ?

         Chiar daca toamna inca nu si-a intrat inca in drepturi, asta nu inseamna ca nu trebuie deja sa ne facem o idee cam ce  fel de  ghete  se vor purta in  sezonul rece. Pe langa clasicele ghete biker, care nu se vor demoda prea curand, ies in evidenta ghetele de toamna cu toc foarte gros, cu talpa track , dar si decupajele si taieturile inedite. Nu lipsesc nici ghetele extrem de feminine, cu toc cui si varf ascutit (ceea ce pe mine nu ma prea incanta si nici nu ma prea definesc).

                                                             Ghete decupate 

Ghetele cu decupaje sunt ideale pentru tranzitia dintre anotimpuri. Taieturile nonconformiste iti permit sa le porti atat in zilele mai calduroase de toamna, dar si cand temperaturile din termometre vor scadea usor.


Here


Here

Here 


Here

Here 


Ghete cu lanturi 

Ghetele cu lanturi au devenit un must-have inca din toamna anului trecut. In magazine  se gasesc atat ghete cu lanturi multiple, aplicate in jurul gleznei, dar si botine cu un singur lant masiv, perfecte pentru ati accesoriza mai discret tinutele.


Here


Here
Here
Here

Here 


Ghete cu catarame multiple 

Sezonul acesta, clasicele biker boots au fost accesorizate cu catarame aplicate fie pe calcai, fie in partea din fata a ghetelor.Pot fi purtate usor atat la blugi c at si cuo fusta sau o rochie pentru un look mai rock 

Here 

Here

Here

Here 



Here


Ghete cu toc gros si talpa track(zimtata)

Incaltamintea cu talpa track (zimtata) a devenit populara inca din primavara, sub forma sandalelor flatform. In toamna acestui an, se remarca ghetele cu talpa track si toc gros, extrem de comode si suficient de feminine.

Here
Here

Here


Here

Ghete  cu varf ascutit

Sincer nu imi plac astfel de ghete,daca la un pantof stiletto arata bine,pentru o ogheata mi se pare ca arata chicios .Totusi sunt ghetele perfecte pentru cele mai elegante si feminine outfituri.

Here 

Here 


Here

Here

Modele noncomformiste

Daca vrei cu adevarat sa iesi in evidenta toamna aceasta, opteaza pentru ghetele de toamna cu imprimeuri florale sau modele abstracte. Poarta-le alaturi de piese vestimentare cat mai simple din punct de vedere cromatic. 

Here

Here
Here 

Here
Here 





Sper ca nu v-am plictisit cu atatea modele si un articol atat de lung.Voi ce veti purta in toamna asta ?









Etichete: