Review -Gel topCoat Farmec

Astazi vreau sa va laud un nou produs din gama Farmec .Stiti deja ca cei de la Farmec fac niste produse bune ,iar eu astazi vreau sa va mai prezint unul dintre ele .Gel TopCoat ca despre el este vorba este unul si singurul cred cel mai bun top coat folosit pana in momentul de fata .Pe langa atributia de topcoat mai are si o noua abilitatea cea de gel .

 Bucuroasa ca mi-au crescut unghiile si cu ajutorul acestui gel top coat am reusit sa le dau un aspect de unghii ca la  salon dar fara lampa uv :).Imi place mult , e chiar un produs inovator ce improspateaza si protezeaza culoarea lacului de unghii dandu-le o stralcire foarte frumoasa .
 Mie una imi place cum arata produsul final...nu le-am facut nici un model pentru a se putea observa mai bine aceste aspecte .Se usuca relativ repede ...maxin 5 minute .Tot produsul vine intr-o sticluta asemanatare  cu restul sticlutelor de oje/tratamente de la Farmecsi are 11 ml .
In mod normal pretul e de 8 ,17 lei pe site ,dar acum observ ca e oferta si costa doar 6,13 lei .Un super pret la o calitate foarte buna.In magazinele din orasul meu  nu l-am vazut ..dar oricum daca il gasesc cu siguranta e mai scump ...si asa ca prefer sa il cumpar online :)mai beneficiez si de 2 surprize daca e sa comand. 
 Per total eu sunt super ,mega incantata ..cam asa aratau unghiile mele dupa vreo 5 zile din care 2 au fost cu munca intensiva ,apa si alti factori daunatori .Eu zic ca se prezinta foarte bine , nu bine si daca era mai putea purta manichiura insa o saptamana  , avand in vedere si faptul sa oja s-a sters greu de pe unghii .
Mi-a trebuit cate un tampon pentru fiecare unghie in parte, in conditiile in care in mod normal un tampon in ajunge pentru 2-3 unghii.S-a dus putin la varfuri la unghia mare si aratatoru ' ,s-a ciobit putin la mijlociu iar la inelar si degetul mic , oja era intacta. Merita cei 8 lei chiar si mai mult de  atat pentru ca isi face treaba excelent.
Voi ati incercat Gel topCoat-ul de la Farmec ?

Etichete: