OOTD- Topul din dantela


Buna ziua , Astazi zi mare si de sarbatoare .Am o dilema si am vazut ca parerile sunt impartite .Eu una nu va zic La multi ani ,pentru ca dupa parerea mea astazi este Adormirea Maicii Domnului deci nu as avea  cum sa zic la  multi ani ,pe 8 Septembrie cand v-a fi Sfanta Maria atunci toate Mariile vor fi felicitate de mine :)
In fine si ca sa trecem la subiect....vremea nu e prea prietenoasa astazi ...asa ca vreau ca prin pozele de mai jos sa aduc putin soarele in viata mea ..si a voastra poate  .
Nu e mult soare in poze insa stiu eu ca atunci cand am facut pozele a fost cald si frumos si asta ma face sa ma simt bine.

Incep prin a va arata ceasul cel nou al sotului ..Mandru nevoie mare de noua lui achizitie .A fost admirat acest ceas... l-am ales impreuna si  ne-a placut designul .E putin  cam mare ,insa dupa cum vedeti are 3 ceasuri ;) ti le poti regla dupa ce fus orar vrei :) A costat pana in 10$ , vreo 7 sau 8 daca nu ma insel .

                                                                           Watch -Sammydress

Tinuta mea e compusa din cateva elemente pe care le iubes, blugii pe care inainte sa ii am ziceam ca n-am sa port niciodata asa ceva :D
Geanta , care este una mare ,incapatoare si o port aproape peste tot.Si sandalele care au o talpa extrem de moale si sunt super comode .Topul din dantela e cam transpatent si ca sa nu umbru asa pe strada ..am ales sa port o vesta de blugi pe deasupra  ,pentru a-i masca putin transpatenta  .

Bratara HERE
Colier Here 
Geanta Frontrowshop
Blugi Chicnova
Follow & vote

Lookbook

Chictopia 

Printrest

Etichete: