Mini Haul

In ultimul timp nu prea am mai avut timp de shopping ...m-am axat pe shopping online  mai  mai mult si cateva produse din Shephora .



Am testat Gelul de dus cu caramel ,pot sa zic ca imi placeee de l-as pune si pe paine..Are un miros divin si e cremosss .A costat 18lei parca .Merita 
Mi-am luat si o mostra din aceiasi gama de geluri de dus dar cu aroma diferita .Ciocolata mai exact ...aceasta nu ma atras cu nimic ,nici miros nici nimic...nu stiu parca ma si dezamagit ..ma asteptam la altceva dupa ce am folosit pe cel cu caramel .
Daca mi-am luat gelurile de dus am zis sa imi iau si un burete de baie ...aveam nevoie de unu cel vechi...trebuia schimbat...e chiar misto ..imi place .
O oja din noua gama aparuta ... nu stiu exact ce numar e .Dar cat de curand am sa fac un swach si am sa va dau mai multe detalii. 
Pentru cumparaturile mele amprimit si 2 mostre de parfum Givenchi 

Pe langa cele mentionate mi-am mai luat si o pereche de cercelusi albastrii pe care o sa ii vedeti si pe ei intr-un articol cat mai curand .Pozele sunt facute ..trebuie doar sa public articolul :)
O periuta de dinti de la Dentalux e chiar faina ..imi place modelul , cum spala si imi plac perii foarte moi .Costa in jur  de 4-5 lei .
Am gasit oferta si la dischete demachiante ,chiar daca mai aveam acasa vreo 2 pachete am mai luat unu ca astea se consuma repede :) 

Cam atat din magazinele fizice .Online mi-am luat cate ceva de la Avon 



Din gama Planet Spa mi-am luat o masca de fata si un scrumb de baie ....cu aroma de fructe de padure ..
Sa va mai zic ...si pe astea le-as pune pe paine nu pe mine :) 
Le-am prins la ofera 10 lei bucata asa ca nu am ezitat .
2 lotiuni de corp cu rodie.... ale voastre sunt ....si 
un parfum LittleBlack Dress .Ador mirosul acestui parfum.
Mirosul persista si il port de ani de zile. 

Cam astea... bine au mai fost si micile cuparaturi pentru concursuri si alte nimicuri insa astea nu vi le-am mai aratat.
Voi ce cumparaturi ati mai facut ? 


Etichete: