Haul - Cumparaturi din ultimul timp

Nu v-am mai aratat de mult de mi-am mai cumparat de-a lungul timpului ...nu am facut-o pentru ca nu am avut o zi plina cumparaturi ce au fost pe reprize in doze mici :))


In urma unui review vazut prin blogosfera am decis sa imi iau si eu aceasta lotiune tratament de la Gerocossen impotrva caderii parului.Pe fond de stres... cu examenele din ultimul timp, a inceput sa imi cada parul tare ....Momentan nu ii vad rezultatele ,insa in seara asta am folosi-o a treia oara ..Dupa o testare mai indelungata am sa va zic si voua daca a fost buna sau nu .A costat in jur de 18 lei si al luat-o dintr-un magazin cu produse naturiste .



Baietelul meu fan Cars si Spiderman....am gasit in catalogul de la Oriflame aceasta apa de toaleta pentru el si am zis sa i-o cumpar .A costat 20 de lei si fericirea lui incomesurabila ...Mi-am mai luat si 2 buretei din celuloza pentru o curatare a tenului mai eficienta .
 In urma unei iesiri in oras m-am ales cu un gel de dus de la Cien ..vazusem fetele ca l-au laudat, am ajuns in Lidl si pentru 5 lei am zis ca trebuie sa il incerc...2 oje Flormar care nu sunt ale mele... :D sunt ale unora dintre voi :) la fel si cele mini geluri de dus cu miere ..Tot in Lidl am gasit si dischete demachiante cu 3 lei si mi-am mai luat un pachet ,ca pe astea parca  le mananc :D Si cum lotiunea mea antiacneica de la Garnier mi-e pe sfarsite am zis sa imi iau alta.Am ales-o pe cea de la Elmiplant.Am mai folosit-o si inainte si am fost tare multumita .
De la avon am comandat 2 creme de corp Today ,una pentru mine si una pentru una din voi :)Un exfoliant de maini si picioare pentru mine si unul pentru una din voi si un parfumel pentru sotul meu <3


 Iar din randul cumparaturilor online ...

Comanda mea la Aoro , a fost destul de consistenta si a cuprins multe produse printre care si gelul de dus cu Spiderman pentru cel mic..v-am zis fan infocat :))Mai multe va zic zile viitoare ,intr-un articol mai amanuntit.

De la Oasap m-am ales cu un tricou/bluzita cu manecile scurte , un colier care sa mi se asorteze cu cerceii ce i-am purtat aici , si un sutien(sau ce o fi el) din silicon.Nu l-am testat inca astept momentul cand voi avea ocazia,Are un fel de lipici..si mie ca daca il folosesc aiurea cand voi avea nevoie ma va  lasa balta :)

De la Tidestore ,un tricou asimentric si o pereche de pantofi foarte comozi .Ce ma deranjeaza este culoarea lor.Eu am comandat un verde. pe site arata culoarea verde ,dar nici turcoaz-ul asta ...insa asa mi-au ajuns  ....Sa vedem pe viitor cu ce ii voi purta.Voi cum i-ati purta ?Cu ce ?
Si o jacketa  burgundy superba <3 numai buna de vremea ce urmeaza

 Iar de la Sheinside mi-a ajuns mult dorita jacketa.Era de mult pe whislistul meu si iata ca in sfarsit e a mea..Imi placee ,imi vine bine si e preferata mea.Tricoul cu pisica e adorabil ...iar fundita ar fi trebuit sa se asorteze cu pantofii e mai sus. .n-a fost sa fie ;)


Voi ce ati mai cumparat in ultimul timp ??


Etichete: