Haul -Cumparaturi Aoro

Va aratam zilele trecute ultimele cumparaturi facute ,atat online cat si din magazinele fizice.Aoro a devenit unul din magazinele online preferate .Aici gasesc de toate atat pentru mine cat si pentru sotul meu dar si pentru copil.Cand am zis de toate m-am referit la produse cosmetice .
Cand spun Aoro spun produse de calitate la preturi foarte bune , si mai spun parfumuri originale la preturi si mai bune .

Dupa cum se vede comanda mea a fost mai consistenta insa nu a costat pe atat de mult pe cat credeti .Produsele sunt mai ieftine decat pe alte site-uri si asa ca ma bucur ca pot cumpara mai multe .
Primul  pe lista mea a fost parfumul  Beyonce Heat Eau De Parfum , are 100 ml si miroase exact cum imi place mie .Iar pretul ce sa va zic a costat 65 de lei ..Ieftin nu ?Oricum mai multe am sa va zic in curand .

Am cam terminat fondurile de ten...asa ca m-am gandit sa imi iau si un Astor Mattitude High Definition .M-am gandit si bine am facut ...Eu sunt multumita de el, se vede bine pe ten,culoarea am nimerit-o zic eu ...si pretul e si el unul acceptabil .

De mult am tot vazut pe la diferite bloggerite ca folosesc apa micelara , mi-am zis ca trebuie sa incerc si eu .Am zis ca daca e sa o incerc sa incerc una dermo cosmetica ,si asa am probleme cu tenul .Stiu ca produsele de la LaRoche-Posay sunt produse bune si recomandate de medici ...

De vre-un an m-am cam indragostit de pensulele kabuki... aceasta e a treia pensula de acest gen pe care o detin si pot sa va zic ca o iubesc.Atat de moale si are niste peri fini <3 I LIKE IT

Si dupa cum va ziceam tot zilele trecute baietelul meu e innebunit dupa Spiderman... asa ca i-am luat si lui un gel de dus cu personajul lui favorit .I-am mai cumparat acum vreo 3 luni unul cu Mickey Mouse ...dar am cam depasit perioada cu Mickey si acum suntem la Spider si la Cars :) Sa va zic ca atunci cand a vazut sticla ma si intrebat,
- mami facem baie acum ? :)) Nerabdator sa isi incerce noul gel de dus .
E ieftin si merita ,, faceti o bucurie copilului vostru .Sunt diferite persoonaje si aveti de unde alege.A am uitat sa va zic.. poate fi folosit si ca gel de dus dar si ca spumant de baie .
Mi-am ales si un sapun lichid ...cel de la Farmec e pe sfarsite si ma gandeam sa il mai schimb.L-am vazut pe cel de la Nivea ca arata atat de bine si nici nu a costat mult ,nu stiu pana in 10 lei ...a fost un fel de dragoste la prima vedere :) 
Pentru ca am comandat un produs Nivea am mai primit unul cadou.Un gel de dus Creme Coconut .Primul care l-a testa a fost sotul meu .. cu toate ca el are gelul lui de dus a vrut sa il incerce i-a placut cum mirosea.Am intrat in baie dupa ce a iesit el de la dus si imi venea sa nu mai ies de acolo.Toata baie mirosea bestial ...a cocos ...Yammy
Si cine a mai facut comenzi stie ca la Aoro la orice comanda primesti si o mostra la alegere,Fie o mostra de parfum ,barbatesc sau de dama .. fie o mostra de sampon/balsam fie o mostra de crema.Eu am ales de data asta o mostra Lagerfeld ChloĆ© ,miroase demential si nu e exclus ca la urmatoare comanda sa includ si un parfum .:)

Cam aceasta e comanda mea... ce produs v-ar interesa ca prim review ? 
http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: