Te-ai pregatit de vacanta ?

Toata lumea merge la mare anul acesta , mai putin eu  :( In fine sa nu dramatizam....dar iubesc apa ,marea, inotul , soarele , plaja ....Mi-ar fi placut sa stau la mare...stau la munte ....e ok si asa....Oricum daca la mare nu ajung ,sper sa merg undeva mai aproape macar la un strand ,un lac ceva, sa imi potolosesc pofta de apa :))
Nu stiu voi cum sunteti dar eu cand vine vorba de plecat la mare ..ma gandesc cu o luna de zile ce pun in bagaj...imi fac scenarii , ce sa port , ce sa iau ce sa nu iau.
Ma gandesc ...
Incepand de la 3-4-5 costume de baie ..cate unul in fiecare zi ,sa nu ma bronzez cu dungi ,acolo unde nu a bronzat soarele azi ,va bronza maine si tot asa :)




1. Here  2 here 
3. Here 4.Here  

La ochelarii de soare , fara de care nu se poate :))


1. Here  2.Here 
3.Here   4.Here 

La felul  cum ma voi imbraca atat ziua cat si seara la iesirile in oras 
Here 

Here
Here 
here

Here

Pana la pantofi.Ma gandesc daca iau rochia ai ..cu  ce o asortez, daca imi iau pantalonii aia cu ce ma incalt si tot asa :) 
Toate astea le fac nu neaparat ca as avea eu  o piulita lipsa.. ci pentru a nu cara dupa mine mai mult decat e nevoie.Consider ca in vacanta nu e loc de facut parada modei ..si de aceea trebuie luat strictul necesar ... poate putin peste ,insa nu 10 pereche de pantalonii, 10 fuste , incaltaminte pentru fiecare tinuta si ai stiu eu vreo 5 genti din alea xxl :))
Voi ce va puneti in bagajul pentru mare ?




Etichete: