Review Noua Gama Apidermin Lejer 2

Dupa cum v-am spus ieri astazi am revenit cu review-ul lotiunii tonice si a demachiantului din gama Apidermin lejer.
Intr-ucat in aceasta gama sunt  4 produse 


Despre cele 2 crema v-am povestit ieri aici ,asa dar astazi a venit timpul celorlalte doua.
Incepem cu demachiantul si lasam lotiunea la urma :)
Laptele demachiant lejer ....
Descriere oficiala:
"Cu grijă pentru tenul tau, special conceput pentru tenul normal sau mixt, laptele demachiant Apidermin Lejer indeparteaza delicat si eficient machiajul. Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A, vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara. Complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat."
Intradevar curata tenul bine,machiajul ochilor de asemenea. De multe ori sunt reticienta cu demachiantele pentru ten ,si incerc sa folosesc demachiante speciale pentru ochi.Daca prin vreun demachiant bun si merge bine in ambele cazuri atunci sunt cea mai fericita .E cred prima oara cand folosesc un lapte demachiant si sunt chiar multumita .Dupa cum am zis l-am folosit si la demachiatul ochilor si nu m-au usturat  , nu m-am iritat iar machiajul a fost indeparat foarte usor.In general am un machiaj mai complex ,fond de ten ,pudra ,fard ,rimel ,creion...toate astea se duc mai greu si imi trebuie cam 4-5 dischete cu demachiant.2 pentru ochi si cam 3 pentru ten.Tenul imi este curat .il simt  hidratat si matasos la atingere.
Recipientul in care vine este unul dragut ,imi place sistemul de inchidere/deschidere.Trebuie doar sa fiti atente in caz ca il luati cu voi in vacanta ,se poate deschide din greseaza si sa va curga tot produsul.In rest la fel ca si la creme ,eticheta este specifica , e galbena si nu risc sa o confund cu recipientul lotiunii tonice .
Pretul este unu foarte ok . 11,16 lei si are 150ml 

Am lasat lotiunea tonica la sfarsit nu pentru ca nu ar fi buna ci pentru ca nu mi se potriveste mie.Am folosit-o si pe ea o perioada asa ca va pot spune cateva cuvinte si despre aceasta lotiune.Dupa cumam spus ambalajul este asemanator cu al laptelui demachiant dar difera eticheta , aceasta este cu albastru la fel ca al cremei regeneratoare de noapte .
Daca la demachiant mi-a placut sistemul de dozare aici nu imi mai place.Fiind lichid ,prin orificiu de dozare iese mai mult produs decat e necesar.De cate ori am folosit-o am imbibat discheta in lotiune mult prea mult decat aveam nevoie .
Cat timp am folosit-o am folosit-o dupa demachiere pentru a ma asigura ca am sters toate urmele de machiaj.Nici dupa ce folosesc lotiunea tenul nu mi se usuca si nu simte neaparat nevoia de o crema .In general dupa folosirea unei lotiuni tonice tenul se strange, devine mai lipicios insa de data asta nu si m-am mirat. 
Cand v-am zis ca nu mi se potriveste acest produs este din cauza ca nu imi pt controla tenul meu cu tendinta acneica.Mai mereu imi apare cate un cos si aceasta lotiune nu m-a ajutat .Pe perioada cat am folosit gama completa tenul meu a suferit putin din acest punct de vedere,Dupa ce am renuntat la lotiunea aceasta si am luat lotiunea mea antiacneica totul a revenit la normal si am fost multumita .
Pentru persoanele cu ten gras /mixt este un produs ok ,insa pentru mine nu a fost.
Cam asa suna descrierea oficiala 
"Cu grija pentru tenul tau, special conceputa pentru tenul normal sau mixt, lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer tonifica pielea fetei in profunzime, asigurand un nivel ridicat de hidratare. Extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorând porii. Laptisorul de matcă stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicalilor liberi. Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active menținând-o hidratata."Chiar daca se zice ca acest produs are extract frunze de ceai verde si o actiune astringenta ,la mine nu prea a avut efect.
Poate ar trebuii sa ii mai dau o sansa si sa vedem , dar inca nu stiu ...ma mai gandesc :)
Lotiunea tonica are acelasi gramaj ca si laptele demachiant adica 150 ml dar si acelasi pret 11.16  lei .Daca va intereseaza sa o achizitionati o gasiti aici  

In concluzie iubesc gama Apidermin Lejer , o iubesc atat eu cat si tenul meu ,preturile sunt foarte bune la fel si ingredientele asa ca nu exista nici un impediment in a le cumpara.

Etichete: