Review Noua Gama Apidermin Lejer 1

Acum vreo luna si ceva am primit spre testare noua gama Apidermin Lejer .Va povesteam eu intr-un articol trecut ce inseamna pentru mine un ten fericit si va povesteam in mare despre aceasta gama  (aici )

Cele 4 produse sunt :





Initial m-am gandit sa va prezint intreaga gama de produse insa cand m-am apucat sa scriu articolul a devenit cam lung si amzis sa nu va plictisesc.
Asa dar astazi va voi povestii cate ceva despre Crema lejera hidratanta de zi si Crema lejera regeneranta de noapte

 Daca veti avea rabdardea necesara sa cititi articolul meu atunci veti afla mai multe .

Pentru inceput imi place ca au cate o eticheta reprezentativa zi/noapte pana si baietelul meu de apoape 4 ani stie care e crema de zi si care e crema de noapte .Dupa cum vedeti eticheta cremei de zi are desenat un soare si are o culoare galbena iar cea pentru noapte are desenat o luna si are culoarea albastra .Dragut zic eu .
Ambele creme vin ambalate in borcanase de plastic ,dar elegante ,au avut si un capac de protectie insa eu l-am aruncat mi se pare incomod , sau sunt eu prea lenesa ca de fiecare data cand ma dau cu crema sa ridic acel capac :D
Este o treaba buna insa nu si pentru mine :))
Descriere oficiala Crema lejera hidratanta de zi 
Apidermin lejer, cremă lejera hidratanta de zi se adresează tenurilor normale sau mixte, hidratand și hranind pielea. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani intr-o formula lejera, imbogatita cu un complex hidratant si factor de protecție solară 15. Untul de cacao este bogat în acizi grasi hidratand pielea în profunzime. Factorul de protectie este completat de laptișorul de matca și vitamina E, una dintre cele mai puternice substante cu proprietati antioxidanțe, ce pontentează efectul protectiei solare, luptand impotriva razelor ultraviolete. Pielea fetei hidratata, protejata impotriva razelor de soare, este o piele fericita. "

Crema de zi are o consistenta de crema-gel .Atunci cand  o aplic pe fata trebuie sa fie intr-o cantitate foarte foarte mica:) Daca pui mai mult si no intinzi foarte foarte bine ramane pe fata o pelicula alba..Dupa ce intind crema bine am o senzatie asa de crema grasa ,dar prespun ca treaba asta e din cauza ingredientelor  si mai exact a  untului de cacao.Oricum dupa vreo 5 minute tenul arata bine si nici nu se vede ca am folosit crema.Este o crema care mie una mi-a hidratat bine tenul, mai am uneori probleme cu exfolieri ale tenului si cand ma dau cu fond de ten se vede tare urat .De cand folosesc cele 2 crme si cea de zi si cea de noapte am scapat de aceasta problema.Crema de zi o folosesc ca si baza de machiaj si dupa cum am zis e foarte ok .De asemenea crema de zi are si Spf 15 , cei drept cam micut pentru zilele de vara ,insa pe mine nu ma deranjeaza si asa ca ma bronzez tare greu...poate asa ma prinde si pe mine mai repede soarele.
Pretul cremei este de 13 lei si are 50ml .Pot sa va asigur ca un borcanas de crema va va tine mult si bine .Eu il am de o luna l-am folosit zi de zi si nu prea se vede ca ar fi umblatprin cutie:)O  gasiti aici sa v-o achizitionati daca v-am facut curioase .

Despre crema de noapte pot sa va zic ca are cam aceiasi consistenta ca si cea de zi insa e putin mai lejera , mai aerata .Nu e chiar atat de "grasa" ca cea de zi.O folosesc seara de seara si imi place ca dimineata tenul meu e fericit , luminos si  imi multumeste pentru rasfatul de peste noapte :) 
Crema lejera regeneranta de noapte contine laptisor de matca, ulei de samburi de caise, vitamina A, vitamina E si unt de cacao, un mix hranitor perfect pentru tipurile de piele normala, mixta sau grasa.Descrierea ei oficiala suna cam asa :
"Apidermin lejer, crema regeneranta de noapte se adreseaza tenurilor normale sau mixte, stimuland regenerarea celulelor pielii pe timpul noptii printr-o formulă lejera. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani într-o formulă lejera pentru noapte, imbogatita cu un complex regenerant in care accentul se pune pe laptisorul de matca, produs miraculos al stupului, uleiul de samburi de caise si vitamina A. Vitamina A va fi absorbita cel mai bine de piele in timpul noptii, creand alaturi de vitamina E si untul de cacao un mix hrănitor. Pielea feței, rasfațata de substante active de origine naturala este o piele fericita."
Crema de noapte intra mai usor in piele insa daca pui prea mult  produs la fel pana il intinzi bine ramai cu o pelicula alba.
Mirosul ambelor creme este unul fresh/ discret  ...specific produselor din gama Apidermin .
Ingredientele ambelor creme sunt ok , nu contin nici un ingredient de speriat insa ce imi place cel mai mult e ca nu contin parabeni coloranti si  nu sunt testate pe animale .Am gasit un filmulet pe net despre testarea produselor pe animale si chiar evit lucrul acesta mereu.
Ca si crema de zi ,crema regeneratoare de noapte are tot 50 ml dar costa 14 lei , o gasiti aici  si va asigur ca si aceasta va va tine mult si bine ,cel putin pe mine cred ca ma va tine jumatate de an cel putin .E greu de consumat. 
In concluzie cele 2 creme imi plac ,le-as recumpara dupa ce se termina .Pretul e bun , gramajul e mai mult decat ok iar produsul e minunat.


Voi ati incercat aceste creme?
Maine am sa  revin si cu  review-ul lotiunii tonice si a demachiantului.


Etichete: