Review - Garnier Mineral Invisi Calm antiperspirant

E vara ...si acum mai mult ca niciodata trebuie sa folosim ..apa sapunul si un deodorant bun.Eu noroc ca locuiesc intr-un orasel mic unde circuli peste tot la picior Insa pe voi cele care locuiti in orasele mai mari sincer va compatimesc ..Stiuca aveti de circulat mult cu mijloacele de transport in comun si  bineinteles acolo se intanesc multi oameni certati cu apa si sapunul . :)Chiar daca nu circul des cu autobuzul am patit de multe ori sa miros transpiratia ..statuta de o saptamana  :( a multora .E gretos si de-a dreptul nesimtit sa stai asa stiind sa mirosi sau ca transpiri excesiv mai ales pe timp de vara.
Si eu am oarecum probleme cu transpiratia insa un dus pe zi si un deodorant bun ma scot mereu din incurcatura .

In materie de deodorante inainte foloseam Lady speed stick Invisible .Imi placea  m-am inteles bine cu el multi ani .Era un gel transparent care nu pata tricoul.Insa trebuia mereu sa il las sa se usuce ,sa intre bine in piele inainte de a ma imbraca pentru ca riscam sa mi se ude tricoul la subrat si mi se pata oarecum.Oricum per total am fost multumita de el la fel si e deodorantele cu bila de la Avon .Le-am gasit odata la  oferta am cumparat si am lasat vechiu deodorant deoparte .Sunt ok si aceste deodorante insa trebuie avut grija pentru ca pateaza tricoul .
De vreo cateva luni am descoperit deodorante Garnier. Nu stiam ca cei de la Garnier fac si deodorante atat de bune .Compania Garnier a fost fondata in 1904, fiind printre primele branduri care au inceput sa produca sampoane și vopsele de par.Cu timpul firma si-a extins gama de produse si astazi au o mare varietate de produse cosmetice .Ati vazut ca in ultimul timp m-am tot axat pe diferite produse de la Garnier in special cele pentru ten.Iar pentru par de foarte multi ani folosesc vopseaua lor .Si sa nu ma mai abat de la subiect...Prima data l-am descoperit Garnier Mineral Invisi Calm spray anti-perspirant .Era mai in primavara ..mi-a placut tare mult ,are un miros fresh dulceag .
Nu pateaza si nici nu incarca pielea .

Cand a inceput sa se incalzeasca afara , acest spray nu prea a mai facut fata la  mine .Asa ca mi-am luat  Garnier Mineral Invisi Calm antiperspirant .Acest deodorant pot zice ca ma multumeste pe deplin.
Nu pateaza , intr-ucat e invisiCalm si pot sa zic ca il am de ceva timp si nu prea da semne ca s-ar termina.
L-am testat si pe bluze albe ar si pe cele negre si daca nu ma imbrac exact atunci cand l-am folosit totul e ok .O singura data mi-am facut vreo 2 dungulite dar spre surpinderea mea s-au sters foarte usor de pe tricou .In general atunci cand pateam din astea fara spalatul propriu -zis al tricoului nu scapam.Atunci cand am patit incidentul m-am grabit putin si inevitabilul s-a produs. M-am dat cu deodorantul si fara sa astept putin m-am si imbracat.Pentru a scapa de astfel de incidente e indicat sa astepti putin inainte de a  lua tricoul pe tine. Cel putin la mine asa functioneaza. 
Imi place ca acest antiperspirant protejeaza foarte bine si nu e nevoie sa insist mult .Dau odata ,cel mult e doua ori si pana seara sunt protejata 100%  .Nu e nevoie sa il reaplic si ma simt uscata si protejata .
Chiar mi-am gasit antiperspirantul care mi se potriveste .Nu pateaza ,protejeaza ...nu stiu daca 48 h nu l-am testat ...insa 12 ore pot zice ca o face foarte bine.
Faptul ca acest antiperspirant este tip sapun imi place si mai mult pentru ca stiu ,ca acestea in general protejeaza cel mai bine .
Despre pret ce pot sa va spun...un pret mai mult decat bun.Pe Aoro costa 15 lei si te tine chiar si vreo 2 luni .
Dupa cum am zis am oare si ce probleme cu transpiratia ,transpir mai mult decat e nevoie ;) dar apa ,sapunul si acest antiperspirant m-au facut sa uit e aceste probleme.In general il aplic dimineata iar pana seara pot sta linistita ,iar daca cumva se intampla sa transpir putin ,nu miroase.Asta imi da de inteles ca,  deodorantul de la Garnier imi lasa pielea sa respire si eu il iubesc.
Voi ce antiperspirante/deodorante folositi  ?

Etichete: