Cu si despre balsamul de par fara clatire

Pentru mine parul este ca si  tenul. Imi place sa il ingrijesc sa il admir zilnic si sa il las sa creasca sa imi pot face tot felul de coafuri .
Incerc mereu sa nu il agresez , il spal odata la 3-4 zile , cand pot il las liber ,fara sa fie strans cu elasticul si cel mai important nu folosesc des produse de stiling si nici nu il ard prea mult cu placa ,ondulatorul.Chiar si uscatorul il folosesc atunci cand e neaparata nevoie in rest las parul sa se usuce natural .
Am observat ca in ultimul timp fetele din ziua de azi abuzeaza constant de placa de par .Nu zic ca e un lucru  foarte rau insa daca folosesti placa zilnic e bine sa ai grija si de sanatatea parului nu doar de frumusetea lui.
Pe langa tratamentele aplicate,pentru par degradat, tratament pentru par cret sau intins, creme si seruri pentru varfuri despicate sau pentru par vopsit sau lotiuni si spray-uri cu protectie termica hair-stylistii recomanda si folosirea balsamurilor fara clatire .

Iar daca iti doresti un par stralucitor ca al fetelor de prin reclamele tv trebuie sa ii acorzi o mare atentie si sa il hidratezi indeajuns .Produsele de ingrijire a parului care nu necesita clatire sunt recomandate pentru regenerarea si hidratarea parului. Aceste produse profesionale se utilizeaza pe parul umed sau uscat, dupa spalarea in prealabil a parului.Dupa spalare parul se tamponeaza cu un prosop si se elimina excesul de apa, apoi se poate aplica balsamul.
Dupa cum am zis produsele de ingrijire a parului care nu necesita clatire care sunt in general balsamurile de par sunt destinate parului uscat , dezhidratat si deteriorat .
Daca te confrunti cu asa ceva e timpul sa apelezi la un balsam fara clatire asta deoarece spre deosebire de balsamul de par emolient pe care il folosesti pe parul ud, imediat dupa samponare, varietatea leave-in este, dupa cum spune şi numele, un produs ce nu necesita clatire si deci  functioneaza drept scut de aparare inpotriva factorilor nocivi .Factorii acestia sunt soarele , frigul , placa de par , ondulatorul  si chiar uscatorul de par. 
In plus balsamurile fara clatire ofera si un plus de elasticitate parului.Volum si hidratare , exact ca in reclame :) Pentru a obtine aceste beneficii trebuie sa alegi si un produs de calitate iar daca este folosit constant va da si rezultate .
Daca folosesti un balsam fara clatire nu mai este nevoie si de unul emoliant ,folosit exact dupa ce ti-ai samponat parul .Pentru a nu iti incarca parul puneti putin produs intre palme si aplica-l pe lungimea parului , evita scalpul dar nu rata varfurile.De asemenea nu folosi mult produs ,incarca parul si nu vei vedea nici un rezultat .Daca te vopsesti constant ,trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita parului tau pentru ca acesta de obicei este agresat de substantele din vopsea si risca sa devina aspru, fara stralucire .Dupa ce ai aplicat balsamul pe par treci cu mainile prin par pentru al distribuii uniform .Dupa toate acestea poti sa iti coafezi parul in mod normal si vei observa ca in timp parul tau va arata mult mai bine.
Dupa cum ziceam mai devreme trebuie sa ai grija si ce balsam folosesti - calitate in primul rand. Schwarzkopf Profesional este una dintre firmele care comercializeza sampoane, balsamuri si creme de par foarte bune . 

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect balsam sub forma de spray pentru par expus la soare



Schwarzkopf Professional Conditioner Spray Leave-in pentru par normal spre uscat


unique sustainable-luxury-balsam-leave-in




Ce parere aveti despre astfel de produse ?Ati folosit , folositi ?Eu nu am folosit un balsam propriu zis insa spray termoprotector si spray impotriva firelor despicate folosesc si sunt foarte multumita .


Etichete: ,