Review -Ruj Max Factor Lasting Color Collection

Pana nu demult nu am fost fan al rujurilor ..Nu stiu daca avea 2-3 rujuri si alea primite ca nu dadeam eu banii pe asa ceva .Imi placea luciurile de buze ,glossurile ..avea  si culoare si stralucire si rost avea sa cumpar un ruj.. Ei bine cam asa gandeam eu pana acum vre-un an ,poate doi . Si cum am mai descoperit eu un nou magazin online de cosmetice www.produsecosmetice.ro/  l-am rasfoit din nou si am dat peste rujul de la Max factor Lasting color collection nuanta 825 pink Brandy .L-am indragit pe loc.



Daca mi-a placut am zis sa mai comand ceva nu doar rujul , asa ca mi-am mai luat un fond de ten.V-am zis sunt in cautarea fondului de ten perfect .Cel de la Almay era aproape de perfectiune ,dar am zis sa mai insit .Asa ca mi-am comandat fondul de ten de la Constance Carroll si un tratament pentru unghii fragile SALLY HANSEN .

Dupa cum se vede este o nuanta apropiata de cea a buzelor  , Pink Brandy care dupa parerea mea mi se potriveste foarte bine .
Ce imi place foarte mult la acestMax Factor lasting color collection  este ca hidrateaza buzele foarte bine si culoarea este destul de pigmentata .Acest ruj  contine balsam de buze care face ca batonul de ruj sa alunece usor pe buze oferind in acelasi timp o acoperire perfecta.Pe langa acestea  noul ruj contine ingrediente de intensificare a culorii, precum si unt de cacao, extract de aloe vera, ulei de jojoba, extract de musetel, ceai verde si galbenele, vitamina E.
De asemenea rezista tare bine pe buze,testul la trecut intr-o zi in oras , am mancat ,am baut si l-am reimprospatat doar o data ,si asta pentru ca isi pierduse putin din stralucire , el pe buze mai era insa era ca si un ruj mat .Fara sa exagerez m-am dat cu rujul lal ora 7 cand am plecat de acasa ..l-am reimprospatat undeva prin jurul amiezei iar la ora 5 si ceva cand am ajuns acasa buzele mele aratau tare bine.Rujul era acolo ...pentru asta are o bila alba de la mine. De multe ori patesc ca sa ma dau cu un ruj pe buze si la un moment dat sa ma trezesc cu el pe dinti.Urasc lucrul acesta si nu stiu din ce cauza mi se intampla insa cu rujul de la Max Factor am scapat de grija asta .Este primul ruj pe care il folosesc de la Max Factor si pot zice ca mi-a castigat increderea .Am mai folosit eu si alte produse de la ei si de asemenea am fost multumita .


Voi sti incercat rujul/rujuri de la Max factor ?Eu una mi-as dori sa mai incerc si alte nuante din aceasta gama .Pretul este unul acceptabil pentru toate buzunarele ,dar dupa mine ,face toti bani .Calitate,rezistenta ,hidratare,culoare - ce poti sa iti mai doresti de la un ruj .
Daca nu ati incercat inca rujul acesta eu una vi-l recomand cu drag ...e chiar bun ..
Il gasiti aici   la pretul de 33 de lei si il gasiti in diferite variante de culori .Nu va fi greu sa va gasiti o nuanta potrivita pentru ca ele se adapteaza bine cu tenul .

Etichete: