Review Fond de ten Almay Clear complexion

Am incercat destul de multe fonduri de ten la viata mea :) Chiar si acum am deschise vreo 5 si le folosesc pe fiecare in functie de dispozitie si in functie de unde trebuie sa merg in ziua respectiva.
Nu am descoperit pana in momenttul de fata fondul de ten ideal ,fondul de ten care  sa faca exact ceea ce vreau,fodul de ten sa ma multumeasca pe deplin .Poate o exista el, dar poate e prea scump ,poate nu am auzit eu de el sau poate nu se gaseste la noi.
Fond de ten Almay Clear complexion este fondul de ten care se apropie foarte mult de ceea ce imi doresc eu.L-am descoperit acum vreo 3 saptamani si nu prea m-am mai despartit de el .Eram in cautarea unui fond de ten bun :) Un fond de ten care sa aiba o acoperire medie spre mare dar care sa arate natural pe ten si totusi sa ma ajute sa lupt cumva impotriva cosurilor mele care ma sacaie si acum la aproape 27 de ani :(
Cautarile mele au avut un rezultat bun si am gasit ceea ce am cautat pe http://www.produsecosmetice.ro Site-ul unde gasesti tot ce ai nevoie .Si mare dreptate au avut cand si-au ales acest sloganul  ‘’Orice ai Nevoie’’ .
Almay Clear Complexion este fond de ten tratament ideal tenului mixt/gras.El  contine aloe vera si musetel si protejeaza tenul si reduce aspectul de roseata este  linistitor si functioneaza cu acid salicilic; 
Ajuta la matifierea tenului, si ofera o acoperire perfecta, naturala zi de zi .



Contine acid salicilic care in mod normal ar ajuta la tratarea cosurilor insa din pacate este in cantitate prea mica pentru as face efectul dorit  .
Restul ingredientelor suna cam asa :)
Ingrediente: Active: Salicylic Acid 0.6%, Other: Water, Cyclomethicone, Butylene Glycol, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Nylon-12, Boron Nitride, Talc, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Sodium Chloride, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Alumina, Methoxypropylgluconamide, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Fomes Officinalis (Mushroom) Extract, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Extract, Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, Trisiloxane, Phytantriol, Tribehenin, Sorbitan Sesquioleate, Silica, Dimethicone/Silsesquioxane Copolymer, Amodimethicone/Silsesquioxane Copolymer, Dimethicone/Cyclomethicone Copolymer, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Methicone, Phenoxyethanol, Propylparaben, Methylparaben, Ethylparaben, Tetrasodium EDTA
Nu ma pricep asa ca las peprsoanele mai pricepute sa descifreze acest mister :))


Dupa cum v-am zis tenul meu deseori imi face proobleme , de multe ori ma trezesc cu cate un monstrulet iar daca nu , ma confrnt cu roseata ,pori dilatati si uneori descuamari de piele :)
Cam asa arata tenul fara fon de ten

Dupa aplicarea unui strat de fond de ten..nu unul gros ...
arata asa 


Poate ziceti ca e prea inchisa nuanta ,dar asa am crezut si eu la inceput.Am ales nuanta 280 Warm si pot sa va zic ca dupa  5-10 minute,culoarea fondului de ten se uniformizaza  frumos cu tenul meu ,iar daca mai aplic si o pudra totul este si mai ok .Cam asa arata tenul meu ..


Eu zic ca se vede natural,nu imi incarca tenul si rezista foarte mult pe fata .
Rezistenta lui este una uimitoare pentru mine ,rar am dat peste un fond de ten care sa nu lase urme pe hainele albe ...un mare plus din partea mea ...si inca un plus la faptul ca fondul de ten nu ramane pe telefon atunci cand vorbesc. Destul de des ma confrunt cu aceasta problema. Tot la capitolul rezistenta ,pot sa va zic ca dupa  8 ore ,tenul meu arata aproape la fel ca si atunci cand m-am dat dimineata .Rezista pe fata ,si daca e fixat si cu o pudra ,seara la demachiere ..dischetele sunt pline de fond de ten ..asta inseamna ca pe fata inca este fond de ten.
Cel mai slab punct al acestui fond de ten este ambalajul: recipient din sticla, fara pompita, ceea ce inseamna dificultati de dozare, risipa de produs si neigienic .
Este un fond de ten lichid ,al doilea pe care il folosesc de acest fel,primul nu mi-a placut si mereu m-am ferit de aceasta consistenta la  fonduri de ten.De data asta am zis sa fac  o exceptie si nu regret .Pacat insa nu are si pompita ,ar fi fost ideal .
Una peste alta eu sunt foarte multumita de produs ,e primul care il incerc de la Almay dar cu siguranta am sa mai incerc si altele pentru ca ma convins .

Voi l-ati incercat ?V-ar place sa il incercati ? Daca da ...

Il gasiti pe : Produse cosmetice
Cantitate 30ml 
Pret :39 lei (un pret foarte bun ,pentru calitatea oferita ) 
Valabilitate: 12 luni de la deschidere





 

Etichete: